VLADO66 написа:Тази година реколтата ще има изключително качество-сока е сълза,на сол съм го докарал и не на последно място кьосето е вкусно.Абсолютно си прав

VLADO66 написа:Тази година реколтата ще има изключително качество-сока е сълза,на сол съм го докарал и не на последно място кьосето е вкусно.Абсолютно си прав
ESPACE написа:И моето стана, голяма благодарност за идеята с помпата. От Лидл си взех една за дрелка и повече нямах грижи с претакането.Ха- ха, тази помпичка и аз я гледах в Лидъл, мислех да я купувам, но вече бях монтирал другата в бидона.
kuger написа:За догодина, живот и здраве, ще се ползва новата концепция "А ла Stiv1961". Надявам се заралиятаНе съм го патентовал, но се радвам, че ви е харесала идеята
/много харесван от мен град/, та Stiv да разреши ползването на патента /абе, Стояне, патентова ли го?/
Mega написа:Както написах в една друга тема. Това става с помпа за съдомиялна (за мръсната вода), нова е 11 лв. Защитена от агресивна среда и чиста.Не се занимавйте с помпи и тем подобни, ами както каза Стоян вземати си питието и мезето сядате до бидоня или качето
Stefan_62 написа:Рисковете на подобно "упражнение" са, че зелето може да свърши, преди да е втасало, или да свърши армиената чорба и да си отвори работа посред зима да го затваря в бурканиMega написа:Както написах в една друга тема. Това става с помпа за съдомиялна (за мръсната вода), нова е 11 лв. Защитена от агресивна среда и чиста.Не се занимавйте с помпи и тем подобни, ами както каза Стоян вземати си питието и мезето сядате до бидоня или качетои си го преточвате ръчно и същевременно си замезвате и
и съчетавате 2в1. Хем зелето преточено, хем си правите и кефа
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: