a_anastassov написа:Всеки с "проблемите" си.Така е, но от много глава не боли


a_anastassov написа:Всеки с "проблемите" си.Така е, но от много глава не боли
SEV написа:Да попитам колегата който беше правил "сушено сърце",при мен не ще да съхне,колко време му е неоходимо.Значи като си гледам постовете и снимковият материал съм ги заложил на 30.12.2012г. Първата проба е направена на 05.01.2013г., но са били още мекички., но на 09.01.2013г. рязах от тях понеже имах рожден ден и трябваше да почерпя
Stefan_62 написа:Аз от проби първите взех че ги свърших,реших да пробвам още веднъж и тези не съм ги бутал 15 дена.На пипане са мекички,питам се дали не съм збъркал,не че ще останат.SEV написа:Да попитам колегата който беше правил "сушено сърце",при мен не ще да съхне,колко време му е неоходимо.Значи като си гледам постовете и снимковият материал съм ги заложил на 30.12.2012г. Първата проба е направена на 05.01.2013г., но са били още мекички., но на 09.01.2013г. рязах от тях понеже имах рожден ден и трябваше да почерпяи бяха вече перфектни за консумация. Но знай, че сърцата по-трудничко съхнат и даже и да са готови ще ти изглеждат мекички
![]()
Mega написа: Колега много ми похвали как ставало свински врат. Та вчера взех, че купих две кила врат и сега се кисне в маринатата. Резултата след 20-30 дни. ;)Пиши как се приготвя за сушене свинският врат /като рибиците ли /, или има нещо по-различно в приготвянето му.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: