jekasus написа:Стив на тая снимка(с този коментар) трябваше и две чифтета да сложишКакви, газови ли

jekasus написа:Стив на тая снимка(с този коментар) трябваше и две чифтета да сложишКакви, газови ли
Съни написа:Здравейте на всички. Много се радвам, че ви е допаднала салатата с домашното обесено. Мога да покажа и други мои фантасмагории, но трябва да измисля в коя тема точно. Още се ориентирам из форума. Половинът ще да спомага като се нацелим заедно. Хубав ден от мен.Здравей и добре дошла във форума, чака ме рецепти за нови кулинарни изкушения
Съни написа:Здравейте на всички. Много се радвам, че ви е допаднала салатата с домашното обесено. Мога да покажа и други мои фантасмагории, но трябва да измисля в коя тема точно. Още се ориентирам из форума. Половинът ще да спомага като се нацелим заедно. Хубав ден от мен.Здравей и от мен
Съни написа:Здравейте на всички. Много се радвам, че ви е допаднала салатата с домашното обесено. Мога да покажа и други мои фантасмагории, но трябва да измисля в коя тема точно. Още се ориентирам из форума. Половинът ще да спомага като се нацелим заедно. Хубав ден от мен.Я жената се внедрила вече
stiv1961 написа:Абе т'ва е ясно,ама съм само с една тераса и пускаме пералня постоянно заради един 7-месечен разбойник и в общи линии няма много място за сушене на простора.То място за прането няма.В момента едната половина от прането е на сушилката в хола.bivolan написа:Пастърмите вече ги изучихме и сега минаваме на втора фаза - Дядовци.Ами то за едно/ или един/ дядо ти трябват 3-4 кила месо, подправки и 0.025 м2 на терасата
Живея в София, в апартамент,нямам двор или таван, където да си закача мезето и да го суша.Когато донесох торбите с конското у нас и заех целия фризер жената бръмча сума ти време.Сега ако започна и такова чудо да приготвям и суша вече не знам какво ще стане...абе всъщност знам- приблизително
Съни написа:Ето нещо, което смятам ще се впише в месната ви диета. Та значи обзавеждам се с едно свинско контра филе аз, обаче вместо да го беся го замислям в друг пъклен план. За добавка строявам и два вида сирена, а имено чедър и еменетал за тост, и шунка или бекон, че гоня и фасон. За подправки подбирам обичайните за мен кориандър, кимион, чер и сякакви цветове пипер ако имам, и ако се заигравам дори мащерка турям.Следва чаша откъртена от душата ми бира, или още по тежкото червено вино. Та нарязаното на филии, но не докрая защото гоня цялост на основата, месо режа на филии.Овкусявам и оставям поне три часа. Като се разберем, че вече сме вкусни идва момента да направим добавка от сирената в наравените прорези. Редим си шунката и двата вида сирена в прорезите и казваме колко сме красиви та да ни харесат. Това хубаво нещо пие много вино и е по думите на потърпевши страхотна месна торта.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: