Абе сега и аз го загледах. Първо Филма е пуснал тая в "Готварство", а после Стив другата в "Направи си сам", но наистина е по-добре да се обединят.

stiv1961 написа:Филма пусна тема в "Готварство" и аз тогава писах, че ще съм първия във форума, който ще направи валандара... макар, че идеята не е моя а на негов познат от офроуд- форумаТи кво сега бягаш от почерпка ли
Stefan_62 написа:Ти кво сега бягаш от почерпка лиНе бягам. Няма значение кой къде е пуснал, важното е че темата за Валандъра е много добра и доста се увеличиха притежателите на този прекрасен уред. Аз вече съм с два, един в бойната готовност за риболов, а другият за двора на село
Ха
stiv1961 написа:С ваше позволение силно ще се усъмня в тази теория.По силата на логиката износването на диска би му се отразило на диаметъра,но не и на дебелината.Поне не толкова равномерно и масово(при абсолютно всички износени дискове се наблюдава абсолютно равномерно изтъняване).Моето скромно мнение е,че дисковете са си създадени така...А чели ли сте тази констатация:Прикачен файл:uok.jpg
Идеята е, диска де е работил достатъчно че да се е износил плавно от средата към периферията. Така в средата остава дебел а към краищата изтънява от което би следвало де се нагрява по-равномерно.
Е т,ва му е плюса
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: