Valentor, ама просто веднага ще пробвам. Това със многото сол вече втори път ме проваля. Явно иска твоята рецепта. Сега за 5 резънчета изпих 6 ракии, то не смогвам на ракия с тази сол.
Мега,
Вероятно проблемът е в големите резЕнчета и малките ракии..
Все пак солта е за вкус. В случай че 80/1000 ти е солено няма проблем-можеш да го намалиш на 70 или 60 или по-малко; или пък да го увеличиш на 90-100. Сам ще си намериш търсеното.
Държиш го в разтвора 24 – до 36 часа , вадиш, и на канапчето= да съхне. След около 7-10 дена, при сегашните температури / 4-10 градуса Целзиеви/ можеш да го „опитваш”, аз така правя = докато свърши, и защото се знам какъв вълк съм, слагам по 2 парчета, и като свърша първото зареждам си следващите две.
Хи-хи