bulhomes2 написа:ПП. Много ми е грозен поста за първи на новата страница - та се поправям.Да не остана по- назад

bulhomes2, това твои произведения ли са, изглеждат чудесно?
bulhomes2 написа:ПП. Много ми е грозен поста за първи на новата страница - та се поправям.Да не остана по- назад
Stefan_62 написа:Ами тия висящите на 25- та стр. да не са моиНяма ли да дойде лятото и да се появят мухите, че да спрете да дразните с тия мезелици
, то не ми останаха слюнки вече в устата
. Май ще трябва да спра да влизам в този подфорум
![]()
![]()
jinio написа:Мисля си, дали ще е добре да извадя вентилатора и да го поставя в някакъв дървен кафез примерно, на който да пробия няколко дупки за вентилация, ако някой го е правил, нека даде нещо като размери и къде да сложа вентилатора отдолу, от горе или от страни на кафеза?Ами поне кажи какво ще слагаш в кафеза
Stefan_62 написа: Ами поне кажи какво ще слагаш в кафезаАз съм от Петрич и при нас времето през зимата е повече дъждовно отколкото студено, идеята ми е в този кафез или сандък да сложа мръфки и суджуци. Та целта ми е като сложа вентилатора той да имитира студено.,вентилатора или мезелиците. Ако са мезелиците няма значение къде ще го сложиш /вентилатора/, а размерите според това какво и колко ще слагаш вътре. Дай малко жокер
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: