svetliopi44 написа:Аз току що идвам от мазето...И мойто така набързо промени вкуса. Сега съм го затворил за тиха ферментация та не знам какво е положението. Мисля да изчакам хубаво време след 30 октомври и да го отварям за евентуално откаляване.![]()
Начи моето го слагах миналата Събота , днес сипах малко в една чаша и си е направо истинско вино...възможно ли е да е станало толкова бързо понеже мазето ми е топло ... само дето е мътно но си е вино определено ... колко да го държа още в бидона преди да го източа в бутилки ... ???
п.п.Станало е точно както го обичам ,,, силно и сухо леко трапчиво .... и много ароматно ,а цвета му ..мммммммммм чудесен
Ти слагал ли си винени дрожди? Аз понеже сложих и си помислих, че те са спомогнали за бързата промяна.