Така, почваме с необходимите продукти за 8 порции:
1 голяма ябълка
5 кисели крастаставички
1 средно голяма глава лук
2 кутии майонеза(400- 500мл)
300- 400гр шунка или шунков колбас
Първо обелваме шунковия колбас и го сцепваме на две:

После нарязваме на тънки лентички шунковия колбас, които пък срязваме на две:


Сцепваме на две краставичките и нарязваме и тях на тънки лентички:

Главата лук я обелваме, почистваме и сцепваме на две, след което я режем на мноого тънки дъгички. След това ги режем на още две- стават четвърт- дъгички

Следва ябълката- измиваме я, сцепваме я на две и махаме семките.
Нарязваме я на филиики:

А тях- на лентички, които пак делим на две напречно:

Изсипваме краставичките, шунката, ябълките и лука в дълбок съд и разбъркваме смело.

Сипваме и майонезата:

Разбъркваме добре:

И насипваме в кутия, която след това оставяме за 10- 15 мин в хладилник, за да се охлади леко салатата:

Добър апетит!

1 голяма ябълка
5 кисели крастаставички
1 средно голяма глава лук
2 кутии майонеза(400- 500мл)
300- 400гр шунка или шунков колбас
Първо обелваме шунковия колбас и го сцепваме на две:
После нарязваме на тънки лентички шунковия колбас, които пък срязваме на две:
Сцепваме на две краставичките и нарязваме и тях на тънки лентички:
Главата лук я обелваме, почистваме и сцепваме на две, след което я режем на мноого тънки дъгички. След това ги режем на още две- стават четвърт- дъгички

Следва ябълката- измиваме я, сцепваме я на две и махаме семките.
Нарязваме я на филиики:
А тях- на лентички, които пак делим на две напречно:
Изсипваме краставичките, шунката, ябълките и лука в дълбок съд и разбъркваме смело.
Сипваме и майонезата:
Разбъркваме добре:
И насипваме в кутия, която след това оставяме за 10- 15 мин в хладилник, за да се охлади леко салатата:
Добър апетит!