250-300 гр.кайма
2 бр. яйца
2 супени лъжици с връх брашно
2 средноголями картофа
2 супени лъжици кисело мляко
глава крумид лук
магданоз
щипка чубрица
щипка джоджен
щипка черен пипер
две щипки сол
олио
Лука и магданоза нарязваме на ситно.Сваряваме картофите и ги настъргваме на ренде.Замесваме всички продукти в голяма купа.Загряваме мазнината в дълбок тиган.С помоща на лъжица, предварително потопена във вода, загребваме от сместа, която поставяме в тигана и оформяме шницела.Пържим до готовност.Поднасяме с гарнитура зелена салата.
2 бр. яйца
2 супени лъжици с връх брашно
2 средноголями картофа
2 супени лъжици кисело мляко
глава крумид лук
магданоз
щипка чубрица
щипка джоджен
щипка черен пипер
две щипки сол
олио
Лука и магданоза нарязваме на ситно.Сваряваме картофите и ги настъргваме на ренде.Замесваме всички продукти в голяма купа.Загряваме мазнината в дълбок тиган.С помоща на лъжица, предварително потопена във вода, загребваме от сместа, която поставяме в тигана и оформяме шницела.Пържим до готовност.Поднасяме с гарнитура зелена салата.