Темата е за пролетните благини.
Ето как у дома се приготвя копривена чорба
Запаржва се лук и към него се прибавя предварително попарената и нарязана коприва.Към тях сепрбавят червен пипер и вода(в този порядък)и оставате да ври.Към края се добавят юзъм(джоджен)и фиде.Консумира се с кисело мляко и суха люта чушка.
PSсъжалявам за грешките,ама чашата от снимката свърши и съм на трета.
Ето как у дома се приготвя копривена чорба
Запаржва се лук и към него се прибавя предварително попарената и нарязана коприва.Към тях сепрбавят червен пипер и вода(в този порядък)и оставате да ври.Към края се добавят юзъм(джоджен)и фиде.Консумира се с кисело мляко и суха люта чушка.
PSсъжалявам за грешките,ама чашата от снимката свърши и съм на трета.
