Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Johny - майстор
Който се интересува, чете. аз го прочетох. Благодаря за споделеното.
barborino - специалист
Johny написа:
Който се интересува, чете. аз го прочетох. Благодаря за споделеното.
+1 :)
B0t - специалист
чет май 22, 2014 10:00 amкуна написа:
Не зная дали още някой чете тези форум, но ако чете бих искала да споделя опита си. Имах същото гъбично заболяване и спазвах всичко описано във съветите по-горе. Опитах общо четири вида фугицид, извадих цялата трева и почва и внесох нова .Резултат нямаше. Тогава помолих за помощ приятели в Англия. Те се консултираха с тамошни специалисти, като изпратих снимка на заболялата трева. Съвета който ми дадоха беше уникален. Споделям го ,за да знаят и другите. Не косете тревата ниско, поливайте само сутрин, не торете изобщо и пръскайте обилно с кислородна вода/Н2О2/ от 3%.Закупих 1л.от 30% от аптеката и започнах да поливам обилно сутрин и вечер ефекта е поразителен. Наистина това е гъбично заболяване.

Четем, даже и през 2024та 🤗 Благодаря за споделения опит!
B0t - специалист
Не зная дали още някой чете тези форум, но ако чете бих искала да споделя опита си. Имах същото гъбично заболяване и спазвах всичко описано във съветите по-горе. Опитах общо четири вида фугицид, извадих цялата трева и почва и внесох нова .Резултат нямаше. Тогава помолих за помощ приятели в Англия. Те се консултираха с тамошни специалисти, като изпратих снимка на заболялата трева. Съвета който ми дадоха беше уникален. Споделям го ,за да знаят и другите. Не косете тревата ниско, поливайте само сутрин, не торете изобщо и пръскайте обилно с кислородна вода/Н2О2/ от 3%.Закупих 1л.от 30% от аптеката и започнах да поливам обилно сутрин и вечер ефекта е поразителен. Наистина това е гъбично заболяване.

n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед юни 23, 2024 5:30 pmB0t написа:

Чакам отзивите Ти, придружени със снимки преди-след

:lol: :lol: :lol:

Тема "Изсъхнали петна в райграса." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: