Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
ср мар 12, 2025 4:49 pmhidrazin написа:
Някой с лични впечатление от моторна коса MCCULLOCH B43 BT ?
ЕТО ТАКАВА
Че май мисля да заприходя една точно такава... :?
Да приключа с питането. Въпроса отпада. Няма шанс да купя това недоразумение.
Благодаря на включилите се - както положителни, така и отрицателни.
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет мар 13, 2025 11:24 pmchapara написа:
чет мар 13, 2025 8:34 pmn_a написа:
чет мар 13, 2025 8:20 pmchapara написа:
Някои сме пораснали, други май не.
Когато съм изпратил някого във врагове, просто го игнорирам, да не го виждам,а и той мен. Как аджеба ме чете и твори върху ми. Простото обяснение е че ползва няколко профила. Защо? А и във всички форуми зная че е забранено да имаш повече от един. Кой сега е непорасналия🤔

:? :shock:
Какво се почесваш там къде не те сърби Каке? Та ти си издигнала в култ непорасналия, просто ти чета подписа, нищо лично. Не обичам хора които се правят на неразбрали! Аз седя тук не за интриги, нямам време за такива, седя и помагам на хора доверили ми се, ежедневно, въпреки и моите си ангажименти.
Пак ще кажа, всеки който иска съвет да заповяда, без никакви финансови ангажименти ще поема и може да разчита на подкрепа, на никого не съм отказал. Такъв съм и така съм възпитан.
Цитат, за да си го запазя. Жив и здрав да си, chapara! Хубаво е да има такива хора!
dragozow - майстор
чет мар 13, 2025 11:47 pmhidrazin написа:
ср мар 12, 2025 4:49 pmhidrazin написа:
Някой с лични впечатление от моторна коса MCCULLOCH B43 BT ?
ЕТО ТАКАВА
Че май мисля да заприходя една точно такава... :?
Хубавото е само ниската цена за такава кубатура машина. Вносителите нямат един винт на склад ако се наложи.
kr1100 - майстор
ср мар 12, 2025 9:34 pmhidrazin написа:
ср мар 12, 2025 7:57 pmkr1100 написа:
На тази от линка самара е никакъв.
Какво значи че самара е никакъв? Той и не ми трябва.
От години имам бензинов STIHL и си го карам само с ремък/презрамка.
Все пак заедно с "кормилото" тежи "цели" 5,5 кила...
Е, MCCULLOCH-а е с две кила по тежък но е и над 1,5 пъти по-мощен.
Просто искам да ми е мързеливо - да не сменям кордова глава с нож и обратното а да имам две.
Една с нож и една с корда.
И ще ти писне всяка пролет процедури по палене след зимен престой. Хуска не съм го припалвал 2 г. вече.
Толкова ли са зле McCulloch (Husqvarna) ??? Мислех си че са горе-долу читави.
На Щилката есента нищо не точа. Просто мятам в бараката. На пролет наливам бенз и паля. Е понякога след няколко дърпания.
Ако няма да се коси навън от двора огледай ел. коси.
Това в червеното за мен е непоискано мнение. Демек - спам.
Въпросът ми беше пределно ясен и за съвсем конкретен модел коса.
....МОЛЯ, много МОЛЯ само мнения за конкретния модел БЕЗ други предложения...
P.S. kr1100, предполагам се сещаш че имам собствено мнение и то базирано на собствен опит?
За мен моторната коса е БЕНЗИНОВА. Толкоз.
Извинявай, че съм ти налазил в темата и питането. Сам се увери,че е боклук споменатото китайче.А това,че не точиш бензина е до време. И аз бях така дълги години с Хукса докато не почнаха проблемите с калпав бензин, запушени жигльори . На всичките моторни коси и резачки карбураторите са китайци И не знам какво бухат в добавка на бензина заради разни евроизвращения и икономия.
И за да нямаш проблеми напролет с палене ти препоръчах ел. :partyman:
hidrazin - майстор
пет мар 14, 2025 6:06 pmkr1100 написа:
... ти препоръчах ел.
НЕ бре. НЕ. Колко пъти да го напиша?
Това с ел.тримери и косачки съм го преживял.
Да ама ... вече пораснах. :-D
chapara - майстор
пет мар 14, 2025 6:20 pmhidrazin написа:
пет мар 14, 2025 6:06 pmkr1100 написа:
... ти препоръчах ел.
НЕ бре. НЕ. Колко пъти да го напиша?
Това с ел.тримери и косачки съм го преживял.
Да ама ... вече пораснах. :-D
😄😃😄😀, тъй много точно казано👍
емовлаха - специалист
чет мар 13, 2025 4:03 pmЦветомир Димитров написа:

куриерски до хускварна,която най-близо ми е Лом,един карбуратор нов е 120 кинта,за мен това си е сума.За момента е закрепена,след няколко дни ще мине през тахометър да се настрои,и каквото излезе,верен другар през годините е тя... :)
Миналата година полафих малко повече със Любомир в Ломския магазин. Попитах го за сервиза на Хуск в Лом, от приятели съм чувал лоши отзиви за майстора, аз лично не го познавам! Любомир ми сподели , че този сервиз и майстор не са оторизиран сервиз на Хускварна! Ако има някакъв проблем със машина на Хускварна в гаранция или извън оставя се при него в магазина и я отнася нейде за диагностика/ремонт. С мен беше приятел който ползва дълги години Хуск и мрънкаше от въпросния майстор та беше слушател на разговора дето водех и разбра, че оторизиран сервиз в Лом няма. Ако съм излъган, лъжа те и теб! Сервиз Монтана или Враца. Машинката ти е читава ама си го ударил на УВО :) Кой ти каза,че си за нов карбуратор? Какво се случи при теб продаде ли Хускварната?
Цветомир Димитров - специалист
съб мар 15, 2025 3:39 pmемовлаха написа:
чет мар 13, 2025 4:03 pmЦветомир Димитров написа:

куриерски до хускварна,която най-близо ми е Лом,един карбуратор нов е 120 кинта,за мен това си е сума.За момента е закрепена,след няколко дни ще мине през тахометър да се настрои,и каквото излезе,верен другар през годините е тя... :)
Миналата година полафих малко повече със Любомир в Ломския магазин. Попитах го за сервиза на Хуск в Лом, от приятели съм чувал лоши отзиви за майстора, аз лично не го познавам! Любомир ми сподели , че този сервиз и майстор не са оторизиран сервиз на Хускварна! Ако има някакъв проблем със машина на Хускварна в гаранция или извън оставя се при него в магазина и я отнася нейде за диагностика/ремонт. С мен беше приятел който ползва дълги години Хуск и мрънкаше от въпросния майстор та беше слушател на разговора дето водех и разбра, че оторизиран сервиз в Лом няма. Ако съм излъган, лъжа те и теб! Сервиз Монтана или Враца. Машинката ти е читава ама си го ударил на УВО :) Кой ти каза,че си за нов карбуратор? Какво се случи при теб продаде ли Хускварната?
За нов карб никой не ми е казвал,аз така решавам проблемите... голямата хуска я ожених още по миналия Декември,сега търкалям 535rx,доволен съм,ама се сетих за упражнението с p35 universal,понеже Т35 най-дебелата е 2.7,а на мен понякога ми трябва 3мм.та така,още малко и битката започва :) живи и здрави,Емо!
емовлаха - специалист
Доходоносен да ти е сезона Цвето и да спиш със самара на рамета :-D Чудех се за къв дедов ползваш Т35 та сега разбрах за 535RX :)
Безпроблемно да си я ползваш и със здраве!
Иначе и Т45Х може да и сложиш ама е колко половин карбуратор на цена :)
Монтирай и Р35 универсала и като започне сезона ще думаш как е
Soviet_Soldier - специалист
чет мар 13, 2025 11:47 pmhidrazin написа:
Правилно. Машинката е китайска класика, колко са читави материалите и изработката, не мога да кажа, обаче отчитайки цената си е риск.
McCulloch B40 B Elite e по-читава коса, доволно евтина за кубатурата си на фона на останалите маркови. Ако няма да се косят площи над декар, Oleo-Mac SPARTA 250T e даже още по-добър вариант. По-слабичка е, обаче е и много надеждна и ресурсна, докато McCulloch B40 B Elite са капризни, често от тая марка се случва да идват ненастроени.

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: