чет мар 13, 2025 1:00 pmSvetoslavoff1 написа: Здравейте,Svetoslavoff1, а това е темата за моторни коси, Мой
Някой има ли лични впечатления от акумулаторния тример на Парксайд PPFSA 40Li C2? Да уточня, клипчета в Тубата съм гледал.![]()
Благодаря!

чет мар 13, 2025 1:00 pmSvetoslavoff1 написа: Здравейте,Svetoslavoff1, а това е темата за моторни коси, Мой
Някой има ли лични впечатления от акумулаторния тример на Парксайд PPFSA 40Li C2? Да уточня, клипчета в Тубата съм гледал.![]()
Благодаря!
чет мар 13, 2025 3:18 pmchapara написа:Що, акумулаторните безмоторни ли са !?чет мар 13, 2025 1:00 pmSvetoslavoff1 написа: Здравейте,Svetoslavoff1, а това е темата за моторни коси, Мой
Благодаря!
![]()
ср мар 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа: ... Между ушите трябва да има нещо....+
ср мар 12, 2025 9:30 pmchapara написа: Правиш се на умен, но не си, и уши нямаш, камо ли друго между тях...
чет мар 13, 2025 5:42 pmVirtex написа:Virtex, междуср мар 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа: ... Между ушите трябва да има нещо....+
ср мар 12, 2025 9:30 pmchapara написа: Правиш се на умен, но не си, и уши нямаш, камо ли друго между тях...
Големи хора, а се държите като малки деца...
чет мар 13, 2025 5:42 pmVirtex написа:Някои сме пораснали, други май не.ср мар 12, 2025 9:15 pmТрифон П.Трифонов написа: ... Между ушите трябва да има нещо....+
Големи хора, а се държите като малки деца...
чет мар 13, 2025 8:20 pmchapara написа: Някои сме пораснали, други май не.
Когато съм изпратил някого във врагове, просто го игнорирам, да не го виждам,а и той мен. Как аджеба ме чете и твори върху ми. Простото обяснение е че ползва няколко профила. Защо? А и във всички форуми зная че е забранено да имаш повече от един. Кой сега е непорасналия![]()
чет мар 13, 2025 8:34 pmn_a написа:Какво се почесваш там къде не те сърби Каке? Та ти си издигнала в култ непорасналия, просто ти чета подписа, нищо лично. Не обичам хора които се правят на неразбрали! Аз седя тук не за интриги, нямам време за такива, седя и помагам на хора доверили ми се, ежедневно, въпреки и моите си ангажименти.чет мар 13, 2025 8:20 pmchapara написа: Някои сме пораснали, други май не.
Когато съм изпратил някого във врагове, просто го игнорирам, да не го виждам,а и той мен. Как аджеба ме чете и твори върху ми. Простото обяснение е че ползва няколко профила. Защо? А и във всички форуми зная че е забранено да имаш повече от един. Кой сега е непорасналия![]()
![]()
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: