съб сеп 06, 2025 8:45 pmaleksnp написа: Вие май не четете. Сорт ми трябва, не сайт.Е, вече наистина прекали! Хората се опитват да ти помогнат, а ти им се дървиш!!

съб сеп 06, 2025 8:45 pmaleksnp написа: Вие май не четете. Сорт ми трябва, не сайт.Е, вече наистина прекали! Хората се опитват да ти помогнат, а ти им се дървиш!!
съб сеп 06, 2025 8:05 pmaleksnp написа: Вино не пием, гроздето отива за ракия.Щом си ракиджия, почти е задължително да имаш поне 1-2 лозички Мускат Отонел.
съб сеп 06, 2025 8:05 pmaleksnp написа: Лозичките ще ги купувам от някъде, където продават.Това не е баш така. Личен и горчив опит.
съб сеп 06, 2025 11:09 pmhidrazin написа:Хидра, че от всяко грозде става ракия е факт, но че Отоелото само я прави, не е факт. Има билки които я правят и по добра пак с вкус Отонело и Бисерна, с добавяне на малко количество при преварката
Щом си ракиджия, почти е задължително да имаш поне 1-2 лозички Мускат Отонел.
Мисля че няма смисъл да ти обяснявм
съб сеп 06, 2025 11:47 pmchapara написа: Хидра, че от всяко грозде става ракия е факт, но че Отоелото само я прави, не е факт. Има билки които я правят и по добра пак с вкус Отонело и Бисерна, с добавяне на малко количество при преваркатаНещо не сме се разбрали...
съб сеп 06, 2025 11:09 pmhidrazin написа: ...Не се притеснявай от десертните сортове. Ракия става от всичко. Дори от картофи, домати, цвекло, царевица...Кощунство!
Какво остава за ракия от грозде, па то че било десертно?...
...Така че купувай от проверени РАЗСАДНИЦИ а не от .
Например оня линк на водолаза Николов Н...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: