пет мар 14, 2025 6:31 pmhidrazin написа:Тия дни ще паля моята и дано съм оставил стар бензин, за направя един образователен филм!
... някой филм.
![]()
Обичам ги тия теми.
пет мар 14, 2025 6:31 pmhidrazin написа:Тия дни ще паля моята и дано съм оставил стар бензин, за направя един образователен филм!
... някой филм.
![]()
пет мар 14, 2025 6:56 pmТрифон П.Трифонов написа: Тия дни ще паля моята и дано съм оставил стар бензин,..И аз ги обичам тия теми. Подсетиха ме че миналата година щях да използвам в бензиновите машини алкилат бензин.
Обичам ги тия теми.
пет мар 14, 2025 5:08 pmDundyTheCroc написа: Допълването не решава проблема, понеже в поплавъковата камера на карба бенца се изпарява и остават само лай*ата.https://photos.app.goo.gl/V9X5a2Eb358RnTKQ7
съб мар 15, 2025 1:04 pmТрифон П.Трифонов написа: На "келеша" му купи истинско колело и истински мотор!Той истинско колело си има, за мотор му е рано, а това е да се учи как се поддържа МПС. Всеки може да купи, но не всеки ще седне да го сглоби със сина си, така че заяжданетто е излишно в случая.
Това по подхожда на папардак.
Нещо за проблемните мотофрези?!
съб мар 15, 2025 1:13 pmDundyTheCroc написа:Няма заяждане, а за сглобката- респект.съб мар 15, 2025 1:04 pmТрифон П.Трифонов написа: На "келеша" му купи истинско колело и истински мотор!Той истинско колело си има, за мотор му е рано, а това е да се учи как се поддържа МПС. Всеки може да купи, но не всеки ще седне да го сглоби със сина си, така че заяжданетто е излишно в случая.
Това по подхожда на папардак.
Нещо за проблемните мотофрези?!
съб мар 15, 2025 12:39 pmDundyTheCroc написа: ...ама есента изпразних бенца от резервоара и карба,Принципно, стоманен резервоар на моторетка се запазва най добре през зимата пълен до гърловината. Така никога няма да ръждяса, а тръгне ли ръжда веднъж....
brrrr.jpg
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: