• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
dragozow - майстор
Между блоковете е ясно, че няма да запалиш трева и клони, поне от столична община минават в нашия квартал с едни камиончета и където има купчина около кофите с такъв боклук го вдигат, вероятно го преработват на компост, защото имаше кампания, че раздават такъв преди време, може и на гориво за отопление да се преработи. На вилата мога да запаля боклуците, но не го правя, хвърлям ги пред портата в едно дере, където си изгниват.
LazarGanev - "Велик майстор"
ср дек 30, 2020 9:35 pmhidrazin написа:
- Отивам на гости при приятел в Аксаково дето има къща с двор.
- Решаваме да си пекнем 6-8 кила мръвка (шишета от плешка, котлети, шарено месо, сланинка...)
- За целта си палим огин от половин кубик дърва, половин кубик клонаци да стане убава жарава и малко шума за разпалка.
Имаш приятел в Аксаково ли?
Andri01 - майстор
Има. Той е пожарникар и преди да запалят кубика дръвца за мръвката,голямата червена кола се паркира пред портата. :prayer: :partyman:
шоп - майстор
чет дек 31, 2020 7:10 amdragozow написа:
поне от столична община минават в нашия квартал с едни камиончета и където има купчина около кофите с такъв боклук го вдигат, вероятно го преработват на компост, защото имаше кампания, че раздават такъв преди време, може и на гориво за отопление да се преработи.
Точно, Софийска община направи чисто нов модерен завод за преработка на био отпадъци между Богоров и Мусачево.
Преработват го, правят метан, а отпадъка е компост. Отлична тор, която продават на отлични цени.
Постоянно има камиони чакащи за компост. Лично аз съм купувал два самосвала с компост от там миналата година.
kr1100 - майстор
чет дек 31, 2020 8:22 amAndri01 написа:
Има. Той е пожарникар и преди да запалят кубика дръвца за мръвката,голямата червена кола се паркира пред портата. :prayer: :partyman:
Хидрата докато отиде до ГРАД Аксаково бая време ще мине.
И Кемо недей така скептично към великия град :-D :partyman:
Утре ще пална Огин в гората мръвките на огнището от предния ми пост.
Andri01 - майстор
Ок,аз звъня на голямата червена кола и да ти е сладко,наздраве!!!
П.С.: Хидрата е труден за излизане от село :( А иначе-е добре дошъл в столицата!! :partyman:
hidrazin - майстор
чет дек 31, 2020 7:25 amLazarGanev написа:
Имаш приятел в Аксаково ли?
Що бре? Има един дето става. Не е лош човек и общо взето бива.
пет яну 01, 2021 7:37 pmAndri01 написа:
А иначе-е добре дошъл в столицата!!
То па една столицааа... С у...й да я сочих и с м...ди да я замяргаш... :? :-D
:partyman:
Andri01 - майстор
Да,но все пак трябва да ги имаш обаче :) :partyman:
hidrazin - майстор
съб яну 02, 2021 8:52 amAndri01 написа:
Да,но все пак трябва да ги имаш обаче
За теб кво ли не правя? Ще намеря! :-D
:partyman:
Andri01 - майстор
Те това е приятел. Трогнат съм. Идвай. От мене - нещо готино и младо, I promise :) :partyman:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Тема "Разчистване на 1 декар обрасъл двор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: