съб апр 06, 2019 7:25 pmn_a написа: Еми, на, не ща гоАми тури по едни очила и капки за очи на слепите кучета и ще стане работата.

съб апр 06, 2019 6:56 amТрифон П.Трифонов написа: ...Всички спомени от това време, свързани със змии са само негативни, заради отношението ми/ни към тях.
Kokar, я разкажи за пепелянката, че мен са ме хапали само двукраките- тия са най страшни.
вт апр 09, 2019 11:08 amvlax написа: Тази събота напръсках и полях ягодите.Сливите вече прецъфтяли,черешата и прасковите почти прецъфтяват,ябълките в момента яко цъфтят,но по тях има мъхнат бръмбар.При нас зимата беше безснежна, пролетта бездъждовна, ако при вас е било същото е нормално кладенецът да пресъхне - според мен изчакай и не действай слепешката.
Водата в щерната намаляла драстично и реших както всяка година да пусна помпата в кладенеца и да прехвърля водата в щерната.Отварям капаците ивода няма.Не съм го проверявал от есента.Копан преди около 30 -35 години и никога до сега не е пресъхвал.
Някой да има повече боб от оня хубавия,шарения.Какво да правя,сондаж в кладенеца,нов сондаж или.За информация, местото е на високо на един баир,комшиите нямат кладенци и сондажи.
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: