• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
lov - майстор
Ползвах едно защитни очила. За лицето е ясно като те перне нещо и боли. Но очилата отстрани към слепоочията са нарязани да не се изпотявали уж. Не знам аз ли съм карък ама каквото и течно да тръгне към мен все от там влиза. Та си купих от магазин за работно облекло един скъпичък шлем от поликарбонат и се родих. Смятай колко пръска щом към края се е замазал яко и се налага да го кисна до другия ден във една кофа с вода за да мога да го измия хубаво. Гледам да не го търкам много много за да не се надрасква. Уж кораво покритие ама.
Тани - модератор
И аз си поръчах поликарбонатна, която ще ми доставят в четвъртък. Не бях сигурен, дали съм направил правилен избор, затова реших да се посъветвам с вас. Искрено благодаря на всички, споделили опита си! :partyman:
kr1100 - майстор
Плътния /поликарбоновия има 2 но предназначение - аз го използвам и при пръскане с препарати.
radius - майстор
Martin.P написа:
Може и така :)
:lol: :lol: Даже и наторява автоматично.
P.S. Какъв смислен хиляден пост написах .
rositodor - специалист
Martin.P написа:

Изображение
:lol: Ако плошта е по-голяма ще трябват повече зайци,че ако ги прехранваш няма да живеят дълго.... :lol:
Илчо Илиев - майстор
rositodor написа:
Martin.P написа:
:lol: Ако плошта е по-голяма ще трябват повече зайци,че ако ги прехранваш няма да живеят дълго.... :lol:
Да бе да, заек и циганин НИКОГА не преяждат, поне за сега науката не е доказала за преял заек... :-D
rositodor - специалист
Илчо Илиев написа:
rositodor написа:
Martin.P написа:
Да бе да, заек и циганин НИКОГА не преяждат, поне за сега науката не е доказала за преял заек... :-D
Зайците преяждат(надуват се)точно от зелена трева...иначе от сухата трева не преяждат....
p.s. Аз все като олиото отгоре :lol:
iivanov - майстор
Ти на Илчо не ги обяснявай тия работи.Колкот зайци е изял, толкоз не можем да броим. :-D
brum - майстор
Я да питам, че се оказах неподготвен. Косата остана на село, а трябва да взема корда. Ама не знам какъв размер корда да взема :) .

Та за 2кс коса някой има ли идея кой е подходящит размер? Става дума за тая коса от първата страница - http://www.argo-market.com/Products/Details/1460 . Мисля квадратна корда да взема, налу уж режела по-хубаво :) .

И да попитам - има ли някакви "трикове" при навиването на кордата на главата? Че разглобих веднъж главата за да видя какво има вътре и после се видях в голямо приключение докато я сглобя - пружинат бута, аз притиска и се опитвам да извадя кордата през дупките в същото време .... 100% нещо не направих както трябва и има лесен начин, ама не знам как :) .
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: