Ползвах едно защитни очила. За лицето е ясно като те перне нещо и боли. Но очилата отстрани към слепоочията са нарязани да не се изпотявали уж. Не знам аз ли съм карък ама каквото и течно да тръгне към мен все от там влиза. Та си купих от магазин за работно облекло един скъпичък шлем от поликарбонат и се родих. Смятай колко пръска щом към края се е замазал яко и се налага да го кисна до другия ден във една кофа с вода за да мога да го измия хубаво. Гледам да не го търкам много много за да не се надрасква. Уж кораво покритие ама.
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
lov
- майстор
1159 мнения в "Коса или косачка и каква да избера?"
Илчо Илиев
- майстор
rositodor написа:Да бе да, заек и циганин НИКОГА не преяждат, поне за сега науката не е доказала за преял заек...Martin.P написа:Може и така![]()
Ако плошта е по-голяма ще трябват повече зайци,че ако ги прехранваш няма да живеят дълго....
rositodor
- специалист
Илчо Илиев написа:Зайците преяждат(надуват се)точно от зелена трева...иначе от сухата трева не преяждат....rositodor написа:Да бе да, заек и циганин НИКОГА не преяждат, поне за сега науката не е доказала за преял заек...Martin.P написа:Може и така![]()
Ако плошта е по-голяма ще трябват повече зайци,че ако ги прехранваш няма да живеят дълго....
p.s. Аз все като олиото отгоре
brum
- майстор
Я да питам, че се оказах неподготвен. Косата остана на село, а трябва да взема корда. Ама не знам какъв размер корда да взема
.
Та за 2кс коса някой има ли идея кой е подходящит размер? Става дума за тая коса от първата страница - http://www.argo-market.com/Products/Details/1460 . Мисля квадратна корда да взема, налу уж режела по-хубаво
.
И да попитам - има ли някакви "трикове" при навиването на кордата на главата? Че разглобих веднъж главата за да видя какво има вътре и после се видях в голямо приключение докато я сглобя - пружинат бута, аз притиска и се опитвам да извадя кордата през дупките в същото време .... 100% нещо не направих както трябва и има лесен начин, ама не знам как
.
Та за 2кс коса някой има ли идея кой е подходящит размер? Става дума за тая коса от първата страница - http://www.argo-market.com/Products/Details/1460 . Мисля квадратна корда да взема, налу уж режела по-хубаво
И да попитам - има ли някакви "трикове" при навиването на кордата на главата? Че разглобих веднъж главата за да видя какво има вътре и после се видях в голямо приключение докато я сглобя - пружинат бута, аз притиска и се опитвам да извадя кордата през дупките в същото време .... 100% нещо не направих както трябва и има лесен начин, ама не знам как
Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература