• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
вт окт 20, 2020 9:46 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт окт 20, 2020 9:42 pmSoviet_Soldier написа:
Ма стига си цитирал, с чаршафите, като новобранец- всички сме ги чели!
Сега да ти припомня ли лиричните отклонения, в темата за резачки, през обясненията за бизнес, маркетинг, лицензи автомобилостроене...?

Питах те какво да чистя, а те какво да точа с тъпата пила. Нали темата е за резачки, та ми е важно.

Какво да чистя с пилата?

Ясно е, ма питай Гошо, може той да разбере какво търсиш!

Бойче, дипломата ми е за завършено военно образование, а пагоните си получих лично от Добри. Просто настъпи мина.
С пила се зачиства шината, като се поизноси, даже е хубаво да се подравни с по-сериозен инструмент, защото понякога едната част се износва повече от другата и започва да завлича разреза накриво.
вт окт 20, 2020 9:53 pmSoviet_Soldier написа:
С пила се зачиства шината, като се поизноси, даже е хубаво да се подравни с по-сериозен инструмент, защото понякога едната част се износва повече от другата и започва да завлича разреза на криво.
Най после, така та харесвам, постара се но пак лирика.
Няма как да се наложи по сериозен инструмент от пилата, понеже за да се износи повече от едната страна....бе знайш ли кви завойчета трябва да ти прави резачката и колко ляв да си с облата?
Новобранец, добър си с нета, но се иска време, докат намериш.

Резачката ми глъхне, когато подавам газ. Що е то?
Преди това съм разбутал всичките винтове по Валброто, а филтърът съм турил нов.
Дай акъл!
вт окт 20, 2020 9:58 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт окт 20, 2020 9:53 pmSoviet_Soldier написа:
С пила се зачиства шината, като се поизноси, даже е хубаво да се подравни с по-сериозен инструмент, защото понякога едната част се износва повече от другата и започва да завлича разреза на криво.
Най после, така та харесвам, постара се но пак лирика.
Няма как да се наложи по сериозен инструмент от пилата, понеже за да се износи повече от едната страна....бе знайш ли кви завойчета трябва да ти прави резачката и колко ляв да си с облата?
Новобранец, добър си с нета, но се иска време, докат намериш.

Резачката ми глъхне, когато подавам газ. Що е то?
Не е до нета, просто си ги знам. Хайде аз да те питам нещо. Налага се да свалиш съединителя, обаче нямаш под ръка инструмент за целта и трябва да застопориш буталото с въженце. Какво трябва да съблюдаваш, преди да започнеш да развиваш или затягаш?

А на въпросът ти отговори много, може да е недостиг на гориво поради запушен клапан на резервоара, може да е заради запушен горивен филтър, заради задръстен или ненастроен карбуратор. . . .тоя проблем може да е породен от много неща.
fbr - майстор
Ти май не спиш спокойно, докато не се заядеш с някого.
Soviet_Soldier ли е тази вечер наряд.
вт окт 20, 2020 10:03 pmSoviet_Soldier написа:
... може да е недостиг на гориво поради запушен клапан на резервоара, може да е зарази запушен горивен филтър, заради задръстен или ненастроен карбуратор. . . .тоя проблем може да е породен от много неща.
Уточних, че съм разбутал карбуратора- другото е наред.
За съединителят, манипулациите по него само при такт сгъстяване, на 4ти цилиндър на реното. Знаеш ли къде е? Опа, те нямат резачка, освен R5 Maxi Turbo и Уйлямсите.
вт окт 20, 2020 10:06 pmfbr написа:
Ти май не спиш спокойно, докато не се заядеш с някого.
Soviet_Soldier ли е тази вечер наряд.
А, какво спане на работа бе? Врагът не спи, ти не спиш, а аз по бели гащи ли?
Нямаш шанс.
вт окт 20, 2020 10:09 pmТрифон П.Трифонов написа:

За съединителят, манипулациите по него само при такт сгъстяване, на 4ти цилиндър на реното. Знаеш ли къде е? Опа, те нямат резачка, освен R5 Maxi Turbo и Уйлямсите.
Ти го написа, като редактиране или допълнение това уточнение, че е "разбутан", но смятам, че ти отговорих бързо и адекватно. Няма как за такова време да го търся в нета.
вт окт 20, 2020 10:12 pmSoviet_Soldier написа:
вт окт 20, 2020 10:09 pmТрифон П.Трифонов написа:

Ти го написа, като редактиране или допълнение това уточнение, но смятамq че ти отговорих бързо и адекватно. Няма как за такова време да го търся в нета.
Във всяка инструкция го пише, не е трудно за минутка да го намериш.
А аз просто го знам, преди да се сблъскам с резачки.
Военните ми дадоха и гражданска специалност, която по късно се превърна в хоби- ДВГ, тунинг на ДВГ, карбуратори, настройване на карбуратори, синхронизиране на карбуратори...
Нямаш шанс, та да си останем с препоръките и цитатите, както и линкове в Тубата!

Бойче, заради такива, като тебе, много истински разбиращи майстори спират да пишат по форумите, защото покрай тях се изучи бая народ, без да е пипнал машинка.
Ако някой попита, бъди сигурен, че няма да го напиша тук, а на ЛС.
Само заради такива, като теб.

ФБР, този имаше наглостта да обяснява на Драгозов за китайски стоки, китайско производство, различно качество, гаранции, брандиране...
А това е смешно, няма кой да го отрече.
вт окт 20, 2020 10:15 pmТрифон П.Трифонов написа:

Във всяка инструкция го пише, не е трудно за минутка да го намериш.
А аз просто го знам, преди да се сблъскам с резачки.
Военните ми дадоха и гражданска специалност, която по късно се превърна в хоби- ДВГ, тунинг на ДВГ, карбуратори, настройване на карбуратори, синхронизиране на карбуратори...
Нямаш шанс, та да си останем с препоръките и цитатите, както и линкове в Тубата!

Бойче, заради такива, като тебе, много истински разбиращи майстори спират да пишат по форумите, защото покрай тях се изучи бая народ, без да е пипнал машинка.
Ако някой попита, бъди сигурен, че няма да го напиша тук, а на ЛС.
Само заради такива, като теб.
Не, Бойче! Пак започваш с празните приказки и обвиненията. Заради такива, като теб, които подхождат с неуважение към останалите и ги подценяват по-скоро. Виждаш, че един човек е наясно с нещата и пак продължаваш с провокативното поведение, да се самоизтъкваш и да принизяваш събеседника. Ама всеки с характера си, кво повече да кажа? Някои хора със сигурност не биха си губи времето да ти се връзват, аз обаче не обичам да оставам длъжен. . . .кво да направиш характер. Да знаеш, че както се държиш с останалите, така и те ще се държат с теб . . . макар че е доста късно да ти обяснявам тия елементарни неща, щом се изкара, едва ли не на годините на баща ми. Щом на 60-70 години не си го осъзнал и да ти ги обяснявам сега все тая.
kr1100 - майстор
[quote=Soviet_Soldier
Съветската е с карбуратор КМП-100 УС. Ето го, на него всичко на кирилица даже е написано и не е производство на Walbro. Те и след разпада на СССР известно време ги произвеждат...
[/quote]

Това не може да е руски карбуратор от преди 1990 г - има пластмаса , а не е само "сжелязо" - значи не е надеждно. Снимката е сигурно след разпада и буквите УС са голямото усъвършенстване с пластмасов щутцер :-D :-D

И стига хвали съветските и руски боклуци. Нито икономични , нито надеждни .
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36

Тема "Резачка за дърва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: