вт окт 20, 2020 9:46 pmТрифон П.Трифонов написа:С пила се зачиства шината, като се поизноси, даже е хубаво да се подравни с по-сериозен инструмент, защото понякога едната част се износва повече от другата и започва да завлича разреза накриво.вт окт 20, 2020 9:42 pmSoviet_Soldier написа:Ма стига си цитирал, с чаршафите, като новобранец- всички сме ги чели!
Сега да ти припомня ли лиричните отклонения, в темата за резачки, през обясненията за бизнес, маркетинг, лицензи автомобилостроене...?
Питах те какво да чистя, а те какво да точа с тъпата пила. Нали темата е за резачки, та ми е важно.
Какво да чистя с пилата?
Ясно е, ма питай Гошо, може той да разбере какво търсиш!
Бойче, дипломата ми е за завършено военно образование, а пагоните си получих лично от Добри. Просто настъпи мина.
вт окт 20, 2020 9:53 pmSoviet_Soldier написа: С пила се зачиства шината, като се поизноси, даже е хубаво да се подравни с по-сериозен инструмент, защото понякога едната част се износва повече от другата и започва да завлича разреза на криво.Най после, така та харесвам, постара се но пак лирика.
Няма как да се наложи по сериозен инструмент от пилата, понеже за да се износи повече от едната страна....бе знайш ли кви завойчета трябва да ти прави резачката и колко ляв да си с облата?
Новобранец, добър си с нета, но се иска време, докат намериш.
Резачката ми глъхне, когато подавам газ. Що е то?
Преди това съм разбутал всичките винтове по Валброто, а филтърът съм турил нов.
Дай акъл!