ср юни 26, 2019 10:15 amkr1100 написа:Мама искаше такива гюрлюци и сях някакви семена, дадени и... нищо не стана. Дали ще стане , да посадя цяло голямо растение, пък то да се оправя нататък?ср юни 26, 2019 5:58 ampreslav написа: [quoteAз като питах да събирам ли -отказа. Ще видя днес дали има останало по стъблата. Имам и манголд / но негои не съм го гледал как е със семето - на самотек е да се разсажда/.
Земни една щипка и за мен - тази година ръсих с купешко, ама май не уцелих момента. А, и да благодариш на kuger от мое име!
ср юни 26, 2019 8:56 amgnt69 написа:Преди време, умните, като преправяха улиците на града и прекъснаха естественото оттичане на дъждовните води. И сега го духаме. По-точно плаваме. Ама това са нормални неща. Животср юни 26, 2019 8:43 amAndri01 написа: Явно по ТВ са преувеличили малко. Видях някакъв подлез с плуващи коли . Е,поне си спестил от вода-за поливанетоТе подлезите при всеки по голям дъжд се пълнят ама така си е от години. Към днешна дата за тая година не е имало градушки и това е важното. Само дъжд и вятър, гледам дядката пък се радва обикаля под кайсиите с една кофа и събира за ракия.![]()
![]()

Моята кайсийка, след 4-5 годинки ще я бера... завиждам, това е плодът, според мен.