вт юни 25, 2019 8:53 pmТрифон П.Трифонов написа: [..Aaaa... тук на няколко пъти трещя и валя
Ми... тука трещя, валя,...сигур и там.

Помислих, че нещо е станало в Маалата .... а немам телевизор и пропущам тез новини

вт юни 25, 2019 8:53 pmТрифон П.Трифонов написа: [..Aaaa... тук на няколко пъти трещя и валя
Ми... тука трещя, валя,...сигур и там.
ср юни 26, 2019 12:32 amТрифон П.Трифонов написа:Земни една щипка и за мен - тази година ръсих с купешко, ама май не уцелих момента. А, и да благодариш на kuger от мое име!вт юни 25, 2019 11:58 pmkuger написа: Някой да търси семе лапад?Понеже му играх ена мотика, щото не знаех и сега ми е гузно, ще пиша на ЛС тея дни, когато ще съм в Бургас и наоколо, и дано остане време.
А, да, подарявам.
Искам да го завъдя пак.
ср юни 26, 2019 8:43 amAndri01 написа: Явно по ТВ са преувеличили малко. Видях някакъв подлез с плуващи коли . Е,поне си спестил от вода-за поливанетоТе подлезите при всеки по голям дъжд се пълнят ама така си е от години. Към днешна дата за тая година не е имало градушки и това е важното. Само дъжд и вятър, гледам дядката пък се радва обикаля под кайсиите с една кофа и събира за ракия.![]()
ср юни 26, 2019 5:58 ampreslav написа: [quoteAз като питах да събирам ли -отказа. Ще видя днес дали има останало по стъблата. Имам и манголд / но негои не съм го гледал как е със семето - на самотек е да се разсажда/.
Земни една щипка и за мен - тази година ръсих с купешко, ама май не уцелих момента. А, и да благодариш на kuger от мое име!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: