ср юни 13, 2018 11:03 pmДелян написа: Май наистина трябва да има отделна тема за овощарите, пък и за лозарите (ахмаците)Няма лошо да има отделна тема за овощарство и лозарство, ама тя ще е вече за профитата, а не за начинаещите. За мен градината е всичко, което имам в двора, а то е малко от това, малко от онова, малка пръскачка, малка копачка, малка поливачка.![]()
Според мен бадемът ти си е отишъл от старост, а не от лошо гледане - махай дънера и си мисли какво друго дърво да си боднеш.
При нас тази година си отиде една дърта джанка, решихме, че при наличието на други две не ни е нужна трета и евентуално ще монтираме една кайсия на мястото на изсъхналото дърво.
Същата работа е с лозето, решихме, че нямаме сърце да го кореним и в крайна сметка попълнихме оплешивелите редове с нови лози.
С две думи все градина и все начинаещи, правещи нещата за кеф, а не за износ на продукция.
Имаме касис за раздаване, ама не знам кога е сезонът му за разсаждане - ще направя снимки на плода и който е мераклия да идва и да си взема храст (когато му дойде времето), за брането важи същото (с амбалаж на клиента).