Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
вт май 16, 2023 7:08 pmn_a написа:
вт май 16, 2023 4:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
... и след този сериозен удар...
https://photos.google.com/photo/AF1QipN ... lbEKCEEEZ0
Нещо се е объркало.
Soviet_Soldier - специалист
вт май 16, 2023 5:11 pmkr1100 написа:
Ами смени си гайките за карбуратора . Как пък на Хуск а за 15 години един път не ми се е разхлабила гайка или пък маркуч да се е разкапал ?? Китайското си е китайско , а евтиното китайско е поне 3 пъти китайско / боклукчива/.
И ако бях дал 400лв отгоре за Хуск като твоята, щях да спестя . . . цели 2 минути, които съм изхабил да затегна 2 болта. :lol: Определено това е причина, която ме мотивира да дам 400лв отгоре за Husqvarna, с поне 500 вата надолу. :thumbs:
вт май 16, 2023 1:37 pmSoviet_Soldier написа:
...мога да кажа че за 4 сезона единствения проблем, който съм имал с китайчето е разхлабен карбуратор...
За толкова години, хоби машина, при хоби употреба, се представя нормално.
Медал да се изработи за неговата, на момента!
С маркова машина, дори може да си позволи някой и професионална работа, та парички да носи и с тройно по голям живот да се похвали.
За китайските ватове знаем, въпреки, че нямат традиционно силни щангисти.
Понеже сам изпадна в откровения за райдърчетата, та да напомня де.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт май 16, 2023 7:30 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт май 16, 2023 4:10 pmТрифон П.Трифонов написа:
... и след този сериозен удар...
Нещо се е объркало.
Какво да се е объркало?
вт май 16, 2023 7:41 pmn_a написа:
вт май 16, 2023 7:30 pmТрифон П.Трифонов написа:

Нещо се е объркало.
Какво да се е объркало?
https://photos.app.goo.gl/NyiJiGxe7JN487M2A

Прикачен файл

DSC_1163.JPG
Soviet_Soldier - специалист
вт май 16, 2023 7:35 pmТрифон П.Трифонов написа:
Понеже сам изпадна в откровения за райдърчетата, та да напомня де.
Това го пишеш, щото такава машина само на картинка си виждал. Поработи малко с разни коси, и подобни изказвания от твоя страна няма да има. Аз тия 500 вата отгоре по минимума ги смятам, иначе по етикет са 700 отгоре. Точно преди 2-3 дни един потребител тук спомена, че има китаец и FS-55 ,а разликата в мощността е осезаема. Индианецът преди седмица-две спомена, как мудно 128r развърта нож, такива проблеми с 43 или 52 кубиков китаец, та и най-боклуджавия да е, стига да е изправен, няма как да съществуват. Повече от бодро работи 43-катка с нож, при това не олекотените минни ножчета, с които окомплектоват FS-55, а пълноценен 3т. Уж четеш редовно темата, а тия коментари явно си ги пропуснал, като те чета пак кви ги дрънкаш, май ти е сложно да ги възприемеш. Нали все на въпреки трябва нещо да напишеш.
kr1100 - майстор
вт май 16, 2023 5:27 pmТрифон П.Трифонов написа:
...Гледах на повторение няколко пъти. Удара е по корпуса на машината.
Хубаво, че е по машината, а не по тебе. 2020 кълцах един стар висок бадем и уж прецених накъде ще отиде клона , но силен порив на вятъра ме изненадас удар на клона и ме събори от дървото - спукано ребро от дясно и хубаво понатъртен. Добре,че не счупих крак или ръка или глава.
вт май 16, 2023 7:56 pmSoviet_Soldier написа:
Това го пишеш, щото такава машина само на картинка си виждал. Поработи малко с разни коси, и подобни изказвания от твоя страна няма да има...
Слез на земята най после!
Наистина, та може и на картинка да не съм, но няколко пъти предлагах да купя подобна експериментална, след което да я подаря.
Такова изказване, от твоя страна, стои някак глупаво.
Нямам намерение да работя с подобна техника, освен за забавление и сам да се убедя колко бодро се справя за няколко минути. Не са ми кой знае колко годините, но се научих да познавам истинското, да ценя време, пари и нерви.
kr1100 - майстор
вт май 16, 2023 7:56 pmSoviet_Soldier написа:
......Аз тия 500 вата отгоре по минимума ги смятам, иначе по етикет са 700 отгоре. Точно преди 2-3 дни един потребител тук спомена, че има китаец и FS-55 ,а разликата в мощността е осезаема. Индианецът преди седмица-две спомена, как мудно 128r развърта нож, такива проблеми с 43 или 52 кубиков китаец, та и най-боклуджавия да е, стига да е изправен, няма как да съществуват. Повече от бодро работи 43-катка с нож, при това не олекотените минни ножчета, с които окомплектоват FS-55, а пълноценен 3т.
Аз да не кося в джунгла ??Кося трева. С нож съм косил един път през 2008 г и се отказах.
Първо ,че има много камъчета - извират и второ -много непроизводително в сравнение с корда.
А есен и ранна пролет обикал с количка и търнокоп и издънките в количката и на огъня.Има издънки новопоявили се около сливите и вишните , но за 30 мин с готов с тях.
Освен това китайците са по тежки доста от Хукс а, а и вдигат много шум . С тях задължително с антифони. За вибрациите - не знам .
емовлаха - специалист
Нищо и няма на сакатата резачка Трифоне . Мърка за дървета иначе баровец си със тази нова шина! При мен следи от боя не се наблюдават. Лампата не ти светеше!

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: