чет юни 06, 2024 9:21 pmAndri01 написа: ТТ: "...Че и лъжец ма искара!!!..." Е,май не съм само аз!Сабале за ухото и на кръговото под елпрома!![]()
![]()
С Красьо мое си имаме приказка, ама на тебе ти куца управлението на приказката.
Дърт педерас'.
чет юни 06, 2024 9:21 pmAndri01 написа: ТТ: "...Че и лъжец ма искара!!!..." Е,май не съм само аз!Сабале за ухото и на кръговото под елпрома!![]()
![]()
чет юни 06, 2024 9:28 pmТрифон П.Трифонов написа:Подкрепям.чет юни 06, 2024 9:21 pmAndri01 написа: ТТ: "...Че и лъжец ма искара!!!..." Е,май не съм само аз!Сабале за ухото и на кръговото под елпрома!![]()
![]()
Дърт педерас'.
чет юни 06, 2024 9:28 pmТрифон П.Трифонов написа:Е,май вече е КРАЙНО време някой от заспалите админи да се задейства!!!!!! Или ще каже" не влизам,не го видях"?!чет юни 06, 2024 9:21 pmAndri01 написа: ТТ: "...Че и лъжец ма искара!!!..." Е,май не съм само аз!Сабале за ухото и на кръговото под елпрома!![]()
![]()
Дърт педерас'.
пет юни 07, 2024 8:36 amAndri01 написа: Лъжеш, както оня за " имам цяло чекмедже с въгленове електроди"! Е, и един не показа,разбира се.!! Жалки и смешни сте и двамата!!Ти перманентно май си на черешата.![]()
![]()
пет юни 07, 2024 8:53 amAndri01 написа: https://news.bg/crime/politseyskata-str ... prosi.html Т..Т.. и тези полЮцаи ли са невинни??"Тези" са си тези, а аз съм си аз.
пет юни 07, 2024 10:41 amAndri01 написа: ....Е,не си изгонен,а просто си помолен да се изнесеш към пожарната, заради едни елементарни парични знаци!! Или и това не е истина? Толкова! да видим Виртекс дали "ще се събуди" . " Дано Рада мома излезе..."?!Парични знаци- справка Даниела Стойнева, всички колеги и ръководен състав с който съм работил, Включително Директор и Началник Сектор.![]()
![]()
пет юни 07, 2024 8:40 amТрифон П.Трифонов написа: .........Уличените в корупция биват отстранявани по дисциплинарен ред.
пп. Не ми е ясно как си успял да чуеш подобни признания от мен, а ако е станало в писмен вид, покажи и докажи!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: