• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 38
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
чет юни 06, 2024 9:21 pmAndri01 написа:
ТТ: "...Че и лъжец ма искара!!!..." Е,май не съм само аз! :lol: :lol:
Сабале за ухото и на кръговото под елпрома!
С Красьо мое си имаме приказка, ама на тебе ти куца управлението на приказката.
Дърт педерас'.
hidrazin - майстор
чет юни 06, 2024 9:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
Дърт педерас'.
Подкрепям. :lol: Обади се да дойда и аз на кръговото. Мое му врътнем една тройка. Ма го дръж здраво за ухото че мое да хапе. :lol:
:partyman:
P.S. Дори не можех да си представя съществуването на толкова низши същества с толкова сложно устройство.
В случая - ненужно сложно.
Чехълчетата и еуглените са нива над такива...!
Andri01 - майстор
чет юни 06, 2024 9:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
Дърт педерас'.
Е,май вече е КРАЙНО време някой от заспалите админи да се задейства!!!!!! Или ще каже" не влизам,не го видях"?!
Жалкото е,че тези двамата " ... подържат форума с глупостите си
пет юни 07, 2024 8:29 amAndri01 написа:
Ходиш подире ми да хейтиш- неначесан сърбел, лъжеш по мой адрес.......
Е, как да те нарека?
Andri01 - майстор
Лъжеш, както оня за " имам цяло чекмедже с въгленове електроди"! Е, и един не показа,разбира се.!! Жалки и смешни сте и двамата!! :lol: :lol:
пет юни 07, 2024 8:36 amAndri01 написа:
Лъжеш, както оня за " имам цяло чекмедже с въгленове електроди"! Е, и един не показа,разбира се.!! Жалки и смешни сте и двамата!! :lol: :lol:
Ти перманентно май си на черешата.
Какво излъгах? Човека си е там и мята торбите, как си е на 72.
А ти например, постоянно повтаряш, че съм бил изгонен. Поне да го направиш интелитентно, пък то!!! Как да е вярно, след като вече 13 години по късно продължавам да заемам държавна служба.
От тук и единствената ти цел да ме очерниш се вижда съвсем ясно. Събрали сме се два пъти на маса и ще ти споделям неудачите си?! Ти наистина си отървал козите бе!
Айде на психолог, ама веднага!

пп. Не ми е ясно как си успял да чуеш подобни признания от мен, а ако е станало в писмен вид, покажи и докажи!
пет юни 07, 2024 8:53 amAndri01 написа:
https://news.bg/crime/politseyskata-str ... prosi.html Т..Т.. и тези полЮцаи ли са невинни??
"Тези" са си тези, а аз съм си аз.
Освен това е глупаво да задаваш такъв въпрос;
- явно за да внушиш вина в действията им.
- само по предварителна информация от медиите, които цитират версията на само едната страна.

Размислих- не беше правилно да те наричам педерас'.
Извинявам се на всички с различна сексуална ориентация! Да не помислиш, че и на теб?!
Andri01 - майстор
Хайде не се прави на ощипана девственица! Само ще ти кажа ,че в МВР-Варна работят офицери / не сандъци/ и такива завършили ВВМУ!! Така,че имам не малко информация!! За съжаление един почина на скоро!! Е,не си изгонен,а просто си помолен да се изнесеш към пожарната, заради едни елементарни парични знаци!! Или и това не е истина? Толкова! да видим Виртекс дали "ще се събуди" . " Дано Рада мома излезе..."?! :lol: :lol:
пет юни 07, 2024 10:41 amAndri01 написа:
....Е,не си изгонен,а просто си помолен да се изнесеш към пожарната, заради едни елементарни парични знаци!! Или и това не е истина? Толкова! да видим Виртекс дали "ще се събуди" . " Дано Рада мома излезе..."?! :lol: :lol:
Парични знаци- справка Даниела Стойнева, всички колеги и ръководен състав с който съм работил, Включително Директор и Началник Сектор.
Трифон Панайотов Трифонов застава с името си зад всяка своя дума.
Цитирам, снимам, документирам.

Долна мЪстия си ти, нищо повече.
пет юни 07, 2024 8:40 amТрифон П.Трифонов написа:
.........
пп. Не ми е ясно как си успял да чуеш подобни признания от мен, а ако е станало в писмен вид, покажи и докажи!
Уличените в корупция биват отстранявани по дисциплинарен ред.
По него време бях единственият в поделението поставил белезници при опит да бъда корумпиран.
Нямаш си на идея какво би ти се случило, ако идеш пред поделението и речеш, че съм бил корумпирано ченге. Вероятно ще вземеш завоя на Детското градче на кълбета.

пп. Същата "полюция" случайно намери извършителят на ........опитът (некадърник) за грабеж в Бургас.
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi- ... danin.html

Большой барабанщик = Тъпанар.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 38

Тема "Гръбна пръскачка на батерия или скъпа механична" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: