[quote=nikel ..
Заровени са на половин метър.Перфорирани от долу заради конденза,15 см. чакъл за дренаж.
[/quote]
Благодаря за инфото. Гледам ,че руснаците ги заравят по надълбоко и правят ями покрити отгоре и тръби по цялата дължина.
Но пък при тях мразовете са доста по-големи.
Днес опрасках и другата половина от оранжерията / фрезовах/, опънах червата и отгоре геотексила. Чакаме разсада да стане. Пробих дупка ф 110мм за "комина" .В неделя ще вдигам "комина' и ще го окрепвам.
Горе под билото съм закачил на биндерленти тръба ф 110, през дупката и кривка към 'комина". А на дългата тръба отвори с фреза за отвеждане на топлия/ горещия въздух навън през "комина"
Офф -А утре съм на релаксация - плаж- само пържене на слънце, че водата за мен е все още ледена. Докато не стане поне 22 гр. е ледена за мен.
. После салатка с кайсийка , огънче и мръвки.
Заровени са на половин метър.Перфорирани от долу заради конденза,15 см. чакъл за дренаж.
[/quote]
Благодаря за инфото. Гледам ,че руснаците ги заравят по надълбоко и правят ями покрити отгоре и тръби по цялата дължина.
Но пък при тях мразовете са доста по-големи.
Днес опрасках и другата половина от оранжерията / фрезовах/, опънах червата и отгоре геотексила. Чакаме разсада да стане. Пробих дупка ф 110мм за "комина" .В неделя ще вдигам "комина' и ще го окрепвам.
Горе под билото съм закачил на биндерленти тръба ф 110, през дупката и кривка към 'комина". А на дългата тръба отвори с фреза за отвеждане на топлия/ горещия въздух навън през "комина"
Офф -А утре съм на релаксация - плаж- само пържене на слънце, че водата за мен е все още ледена. Докато не стане поне 22 гр. е ледена за мен.
