Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
rufo - специалист
нед фев 07, 2021 1:12 pmkuger написа:
нед фев 07, 2021 11:54 amvlax написа:
съб фев 06, 2021 8:09 pmrufo написа:
.......след като укрепнат още малко ще ги преместя в кофички от мляко.
Наглеждай ги постоянно,че преди да укрепнат могат да се гътнат. :)
:partyman:
За мен са почти изтървани, дано стане нещо от тях. Всъщност, вижте под някоя забравена дъска на двора, какво расте под нея, същото е като тоя разсад.
Нямам забравени дъски на двора- но това лято ще разхвърля няколко- за да може догодина да имам разсад- Благодаря Колега !
vlax - майстор
Айде пак Кугер виновен. :)
kuger - майстор
нед фев 07, 2021 5:32 pmrufo написа:
нед фев 07, 2021 11:54 amvlax написа:

Наглеждай ги постоянно,че преди да укрепнат могат да се гътнат. :)
За мен са почти изтървани, дано стане нещо от тях. Всъщност, вижте под някоя забравена дъска на двора, какво расте под нея, същото е като тоя разсад.
Нямам забравени дъски на двора- но това лято ще разхвърля няколко- за да може догодина да имам разсад- Благодаря Колега !
Не се впрягай! Исках да видиш как расте трева, която е на тъмно. А разсада си е твой, правиш каквото искаш с него.
Исках да помогна, излязох крив....
Чираче - майстор
нед фев 07, 2021 9:04 pmkuger написа:
Исках да помогна, излязох крив....
Въобще не си крив. Дали под забравена дъска, или под нещо друго, всяко растение боледува. Иска се дневна светлина.
нед фев 07, 2021 9:16 pmЧираче написа:

... Дали под забравена дъска, или под нещо друго, всяко растение боледува. Иска се дневна светлина.
И на север има дневна светлина, даже северно сияние, но северняците пият витамин D, че да гонят депресията.
Така и растенията. Требе им слънце.
LazarGanev - "Велик майстор"
нед фев 07, 2021 5:32 pmrufo написа:
Провери все пак да не някоя да ти хлопа
нед фев 07, 2021 9:37 pmLazarGanev написа:
Провери все пак да не някоя да ...
Добре де, предлагам Филма да смени лагерите на ......чевермето и да пием за разсада, който мазно-мазно ще завъртим........като му дойде времето!
kuger - майстор
Казваш да приберем сабите :-D , Филма вероятно е сменил лагерите и чевермето се върти мазно? Съгласен, къде ще го пием, ъъ, грешка, ядем :-D
нА чатърнайсти с повод, а инак ежедневно за здраве. Може и с домати, може и с колци.
...тоя е най належащ (поводът) и за ония, кои немат търпение. Натама има още много поводи.
След 9.00 съм на "домашният си адрес" и готов да разливам червено. Почерпих на 1ви, но зарязвам на 14ти. Помагачи не отбягвам.
kuger - майстор
нед фев 07, 2021 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа:
нА чатърнайсти с повод, а инак ежедневно за здраве. Може и с домати, може и с колци.
...тоя е най належащ (поводът) и за ония, кои немат търпение. Натама има още много поводи.
След 9.00 съм на "домашният си адрес" и готов да разливам червено. Почерпих на 1ви, но зарязвам на 14ти. Помагачи не отбягвам.
С колците не, те ще трябват пак :-D
Това, че няма повод, пак е повод!
Дано не те забравя на "чатърнайсти"!

Тема "Разсад за домати- Помагайте !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: