нед фев 07, 2021 1:12 pmkuger написа:Нямам забравени дъски на двора- но това лято ще разхвърля няколко- за да може догодина да имам разсад- Благодаря Колега !нед фев 07, 2021 11:54 amvlax написа:За мен са почти изтървани, дано стане нещо от тях. Всъщност, вижте под някоя забравена дъска на двора, какво расте под нея, същото е като тоя разсад.съб фев 06, 2021 8:09 pmrufo написа: .......след като укрепнат още малко ще ги преместя в кофички от мляко.Наглеждай ги постоянно,че преди да укрепнат могат да се гътнат.![]()
![]()
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
rufo
- специалист
48 мнения в "Разсад за домати- Помагайте !"
kuger
- майстор
нед фев 07, 2021 5:32 pmrufo написа:Не се впрягай! Исках да видиш как расте трева, която е на тъмно. А разсада си е твой, правиш каквото искаш с него.нед фев 07, 2021 1:12 pmkuger написа:Нямам забравени дъски на двора- но това лято ще разхвърля няколко- за да може догодина да имам разсад- Благодаря Колега !нед фев 07, 2021 11:54 amvlax написа:За мен са почти изтървани, дано стане нещо от тях. Всъщност, вижте под някоя забравена дъска на двора, какво расте под нея, същото е като тоя разсад.
Наглеждай ги постоянно,че преди да укрепнат могат да се гътнат.![]()
![]()
Исках да помогна, излязох крив....
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
нед фев 07, 2021 9:16 pmЧираче написа:И на север има дневна светлина, даже северно сияние, но северняците пият витамин D, че да гонят депресията.
... Дали под забравена дъска, или под нещо друго, всяко растение боледува. Иска се дневна светлина.
Така и растенията. Требе им слънце.
LazarGanev
- "Велик майстор"
нед фев 07, 2021 5:32 pmrufo написа:Провери все пак да не някоя да ти хлопанед фев 07, 2021 1:12 pmkuger написа: За мен са почти изтървани, дано стане нещо от тях. Всъщност, вижте под някоя забравена дъска на двора, какво расте под нея, същото е като тоя разсад.Нямам забравени дъски на двора- но това лято ще разхвърля няколко- за да може догодина да имам разсад- Благодаря Колега !
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
нед фев 07, 2021 9:37 pmLazarGanev написа: Провери все пак да не някоя да ...Добре де, предлагам Филма да смени лагерите на ......чевермето и да пием за разсада, който мазно-мазно ще завъртим........като му дойде времето!
Трифон П.Трифонов
- майстор
- На линия
нА чатърнайсти с повод, а инак ежедневно за здраве. Може и с домати, може и с колци.
...тоя е най належащ (поводът) и за ония, кои немат търпение. Натама има още много поводи.
След 9.00 съм на "домашният си адрес" и готов да разливам червено. Почерпих на 1ви, но зарязвам на 14ти. Помагачи не отбягвам.
...тоя е най належащ (поводът) и за ония, кои немат търпение. Натама има още много поводи.
След 9.00 съм на "домашният си адрес" и готов да разливам червено. Почерпих на 1ви, но зарязвам на 14ти. Помагачи не отбягвам.
kuger
- майстор
нед фев 07, 2021 10:54 pmТрифон П.Трифонов написа: нА чатърнайсти с повод, а инак ежедневно за здраве. Може и с домати, може и с колци.С колците не, те ще трябват пак
Това, че няма повод, пак е повод!
Дано не те забравя на "чатърнайсти"!
Тема "Разсад за домати- Помагайте !" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература