ср май 17, 2023 8:32 pmIndianec 2 написа: Нали по-назад питах за мотофреза, след малко размисли реших да взема от тези китайските,...Те почти всички са китайски. Поне тези дето коментирахме за теб.
Коя е тая "хилавата"?
ср май 17, 2023 8:32 pmIndianec 2 написа: Нали по-назад питах за мотофреза, след малко размисли реших да взема от тези китайските,...Те почти всички са китайски. Поне тези дето коментирахме за теб.
ср май 17, 2023 8:41 pmТрифон П.Трифонов написа:Една RTR MAX за 700 и малко, с 2 предни и 1 задна.ср май 17, 2023 8:32 pmIndianec 2 написа: Нали по-назад питах за мотофреза, след малко размисли реших да взема от тези китайските,...Те почти всички са китайски. Поне тези дето коментирахме за теб.
Коя е тая "хилавата"?
ср май 17, 2023 7:58 pmmiroki написа: Иначе 85 км бия да ида и да се върна. За гофрирана тръба мисля, макара имам. И инвентар, че нали удълбочавхме в двора кладенеца. До към 2м. И сам мога да хвърлям. Почвата поне е мека. Лошото е че и ток няма там.лошо - струва ли си пътя за 2х85 км ? Че и липса на ток.
чет май 18, 2023 4:41 pmДимитър Димов написа:Абсолютно. Бях писал назад, че е вседно е дали Гардния, Премиум, РТР или нещо друго пише- едно и също е. Гледал съм ги строени в Хоума- абсолютно еднакви двигатели и редуктори, с малки разлики по кормила, дръжки, резервоари. За цвят и лепенки е ясно.
чет май 18, 2023 7:24 pmkr1100 написа:85 е отиване и връщане. Там ми е и лозето, и овощната (тук няма ток), и къщата. Но е за неделята. Като карам бавно се справям с 5 лв. транспорт.ср май 17, 2023 7:58 pmmiroki написа: Иначе 85 км бия да ида и да се върна. За гофрирана тръба мисля, макара имам. И инвентар, че нали удълбочавхме в двора кладенеца. До към 2м. И сам мога да хвърлям. Почвата поне е мека. Лошото е че и ток няма там.лошо - струва ли си пътя за 2х85 км ? Че и липса на ток.
На мен ми се изправя косата заради обиколни марширути заради затворен Прилеп.
офф- май ще асфалтират Прилеп от вятърната надолу, ама надали. След обяд имаше струпване на техника и беше затворена.
П.П. Имам приятел дето блъска в почивните дни до Силистра за да не запустява там мястото.
пет май 19, 2023 10:49 ammiroki написа: .....85 е отиване и връщане. Там ми е и лозето, и овощната (тук няма ток), и къщата. Но е за неделята. Като карам бавно се справям с 5 лв. транспорт.85 в двете посоки пак е много. Явно си с газояд. А панели за ток или ще ги отмъкнат ?. как къща без ток - н е ли имало партида преди ?
Но пак е проблем. Отиваш да пръскаш, то заваляло. Връщаш се, то спряло...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: