чет юни 20, 2024 8:15 pmkr1100 написа:Благодаря. Терснаб го знам. Имах един познат там в Техноринг. И златното съкровище е там, че пътя остана ей тъй недовършен със завои.чет юни 20, 2024 9:06 ammiroki написа: Ще ида в терснаб, но го търся в нета да го видя.Не знам откъде ще идваш.
От центъра - по крайезерния път, на последното кръгово в дясно ккъм Метро .На 1 вата отбивка в дясно с разделителна градинка в средата , и пак в дясно до бариерата и веднага в ляво в халето до бариерата.
От посока от Метро надолу към крайзерния път - преди последното кръгово на крайезерния в ляво с разделителна градинка в средата.
От посока Практикер /Хоме Макс след кръговото под Практикер не завиваш към Топливо , а продължаваш надолу посока езерото, десен завой и само направо. Подминаваш Строймаркета , направо и след 2 завоя слизаш надолу. Не завиваш надясно към ул.Ат.Москов на с лек ляв завой си до бариерата.
Сегашното име/ от много отдавна / е Варна Комерс . Повечето го знаят като Терснаб.
Мулча исках да видя. Да знам какво да търся.
Мисля на лозичките от двете страни по 1 м да сложа. Че с този маркуч за капковото не става за копане.
После дали ще може да се дръпне след година да сложа коловете за лозе. Или да не бързам още да го слагам?