• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
egomen66 - майстор
На мене ми е полезна втората графа от таблицата. Тя ми показва визуално етапите на развитие на дръвчето през една календарна година. Иначе около четири пръскания би трябвало да е достатъчно за една година. С актуални и щадящи препарати. Аз съм начинаещ овощар и визуализацията е много полезна за мене. #-o
Stefan_62 - майстор
Още в първият пост на темата съм постнал сайта на "Агропал" с таблиците, ама трябва да се чете :shock: :?
Ако прочетеш всичките 34 страници на темата ще научиш още доста полезни неща.
alsted - майстор
Stefan_62 написа:
Ако прочетеш всичките 34 страници на темата ще научиш още доста полезни неща.
Но ще трябва да изчетеш и много неща далеч от конкретното ти търсене. Ако си подал информацията по подходящия начин, хидрата веднага щеше да я нацели. Извинявай, но е хубаво да се мисли и как ще бъде намирана подадената информация. Търсачките не анализират линкове. Затова е желателно да се използват подходящите думи (за етикети), които търсещия най-вероятно ще напише в търсачката. Най-добре е да се направи хиперлинк - хем да съдържа "етикетите", хем директния линк (точно както го е направил hidrazin).

ПС Ако на някой модератор му се занимава, най-добре е да премахне постовете надолу от първия ми на тази страница, а Stefan_62 да направи линка в първия си пост като на hidrazin :idea:
iivanov - майстор
Схемите са примерни и дават само насоки. Трябва да ти дойде отвътре , да познаваш местните условия , неприятелите и болестите, и да пръскаш при нужда. Така, на сляпо , ще стигнем до темата " що не действат препаратите - разреждат ли ги?" При добра година пръскаш по-рядко и с едно, при лоша, начесто и с друго.
Svetoslavoff1 - майстор
iivanov написа:
Схемите са примерни и дават само насоки. Трябва да ти дойде отвътре , да познаваш местните условия , неприятелите и болестите, и да пръскаш при нужда. Така, на сляпо , ще стигнем до темата " що не действат препаратите - разреждат ли ги?" При добра година пръскаш по-рядко и с едно, при лоша, начесто и с друго.
+1!
forski - специалист
Колеги...днес реших да разтворя малко два клона на двугодишна ябълка, клоните са дебели колкото кутре, проблема е че единия клон се откърши, не можа да падне от стеблото, по-скоро се сцепи надолу и увисна!
Веднага го върнах на мястото му, стегнах го хубаво с пърцалче и го оставих така, какво трябва да направя за да заздравее клончето?
Не съм го мазал с нищо!
Andri01 - майстор
Овощарска замаска и отгоре парче найлон-да не влиза вода. Малка е вероятноста да заздравее,но....знаеш ли! Дано?
kabel96 - специалист
Ех ако се запази тоя цвят и да роди.
Изображение

Изображение
iivanov - майстор
Пу , пу... При мен прецъфтяха и имам обилен род. Малко ми създава проблеми кафявото гниене , но мисля , че ще го овладея. Ако успея да ги овардя само... :rolleyes:
kuger - майстор
Хайде, да ми е честита първата за сезона градушка! Добре, че беше ситна, не повече от 8 мм, и примесена с дъжд. Че и куриоз, колата побеля цялата, а от другата страна на къщата, къде са овошките, грам градушка няма.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: