Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
torbalan - Дървен философ
някой ползвал ли е тази играчка:

http://www.gradinka.bg/offer/967.html

върти ми се идеята да купя такова нещо...
при цена 215 лева - три пъти да си окося двора и ще съм на далавера :)
Bobby - специалист
Имам с 2 корди - 800W, обаче като срещне бурен и се къса, така, че с тази ще си "напред". Според мен си заслужава.
Martin.P - специалист
Аз си взех същата, само че боядисана в зелено и за 165 лева промоция от Практис :lol: Вече окосих веднъж двора и мога да те посъветвам следното. Купи си една мултифункционална глава за корда(с 4 или 5 втулки за различни резби) преди да започнеш.... Аз взех Хускварна за 17 лв.. Има ги и във всички магазини от сорта на Практикер и пердаши с нея. Главата с която се продават тези косачки е мега скапана. Много лесно се отваря и аз така , като не видях един камък под тревата и я разглобих в движение, при което изхвръкна незнайно къде пружината и(не е закрепена стабилно вътре). Диска за косене не ти го препоръчвам, асвен за високи и жилави бурени(па и за поседните не е много удачен) - с него се коси по-бавно и ми се струва, че е от някаква калпава стомана. С едно косене и се затъпи на макс! Засега аз съм доволен - има едно шишенце с мерки - сипваш бензин, доливаш с 2-тактово масло и пердашиш! :lol: А да, за кордата си купи защитни очила задължително! Дано да изкара по-дълго без да се скапе.
torbalan написа:
някой ползвал ли е тази играчка:

http://www.gradinka.bg/offer/967.html

върти ми се идеята да купя такова нещо...
при цена 215 лева - три пъти да си окося двора и ще съм на далавера :)
Имам я същата от пролетта до сега доста бензин мина през нея много добра работа върши.Така че като имаш нужда от коса взимай я.
имам същата на руския пазар в Пловдив я продаваха за 175 лева за в къщи е отлична само циментовите колове и се опират и понеже бях доста настоятелен сега ще я ремонтирам :? . Ако я купиш си вземи хубава свещ защото след 4-5 косене свеща избива аз я смених и забравих пали на косъм :wink:
torbalan - Дървен философ
дано се сетя напролет да погледна темата пак...
тази есен така и не се наканих....
STrifonov - напреднал
Работя в сервиз за горска и градинска техника и съм се нагледал на такива машини и разочаровани собственици.Ако искате да имате машина, която дълги години да ви служи безотказно заложете на доказаните лидери.Цената при тях е малко по-висока отколкото на китайските,но качеството е много по добро.
iva6ki - специалист
Да подновя малко темата има ли някой наблюдения върху тази моторна коса тъй като съм с ограничен бюджет дали ще върши работа
Technical Data
Power 1,45 kW / 2 PS
Capacity 43 ccm
Cutting width double line 41 cm
Thread length 8 m
Thread-Ø 2 mm
Cutting width knife 23 cm
Petrol tank volume 0,8 l

Logistical Data
product code 34.017.50
Unit Pack 1
Width 1850 mm
Height 280 mm
Depth 270 mm
Weight 11,5 kg

Прикачен файл

8DEDEB61-0979-A6CB-570A-8AE4C7EAE997.jpg
8DEDEB61-0979-A6CB-570A-8AE4C7EAE997.jpg (11.02 KиБ) Видяна 16810 пъти
Здравейте дайте идея за храсторез на прилична цена и сравнително добри показатели.
Препоръчително да е на ток.Замислям се за един моторен трион,но от по слабичките на ток за храстите как мислите.

Тема "китайска моторна коса/храсторез - отзиви?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: