някой ползвал ли е тази играчка:
http://www.gradinka.bg/offer/967.html
върти ми се идеята да купя такова нещо...
при цена 215 лева - три пъти да си окося двора и ще съм на далавера

http://www.gradinka.bg/offer/967.html
върти ми се идеята да купя такова нещо...
при цена 215 лева - три пъти да си окося двора и ще съм на далавера

Вече окосих веднъж двора и мога да те посъветвам следното. Купи си една мултифункционална глава за корда(с 4 или 5 втулки за различни резби) преди да започнеш.... Аз взех Хускварна за 17 лв.. Има ги и във всички магазини от сорта на Практикер и пердаши с нея. Главата с която се продават тези косачки е мега скапана. Много лесно се отваря и аз така , като не видях един камък под тревата и я разглобих в движение, при което изхвръкна незнайно къде пружината и(не е закрепена стабилно вътре). Диска за косене не ти го препоръчвам, асвен за високи и жилави бурени(па и за поседните не е много удачен) - с него се коси по-бавно и ми се струва, че е от някаква калпава стомана. С едно косене и се затъпи на макс! Засега аз съм доволен - има едно шишенце с мерки - сипваш бензин, доливаш с 2-тактово масло и пердашиш!
 Вече окосих веднъж двора и мога да те посъветвам следното. Купи си една мултифункционална глава за корда(с 4 или 5 втулки за различни резби) преди да започнеш.... Аз взех Хускварна за 17 лв.. Има ги и във всички магазини от сорта на Практикер и пердаши с нея. Главата с която се продават тези косачки е мега скапана. Много лесно се отваря и аз така , като не видях един камък под тревата и я разглобих в движение, при което изхвръкна незнайно къде пружината и(не е закрепена стабилно вътре). Диска за косене не ти го препоръчвам, асвен за високи и жилави бурени(па и за поседните не е много удачен) - с него се коси по-бавно и ми се струва, че е от някаква калпава стомана. С едно косене и се затъпи на макс! Засега аз съм доволен - има едно шишенце с мерки - сипваш бензин, доливаш с 2-тактово масло и пердашиш!   . Ако я купиш си вземи хубава свещ защото след 4-5 косене свеща избива аз я смених и забравих пали на косъм
 . Ако я купиш си вземи хубава свещ защото след 4-5 косене свеща избива аз я смених и забравих пали на косъм