съб юли 06, 2024 5:41 pmMooni написа: ... Да, знам , че е по линия на имота, но става въпрос за ограда, която ще е пред имота, по линия на пътя, който е частен и си е наша собственост.Дръжки частен и ваша собственост щом е извън оградата на имота. Вече е влязло в кадастъра и да ти налея едно по-голяма чаша вода ?
съб юли 06, 2024 7:54 pmТрифон П.Трифонов написа: ...Баба и Мама се с рулетката ходеха. Аз, като по калпаФ ( веднага цитирай, бай кемал!), буча на око.Разстилам геотекстила вътре , а навън зебломулча и буча в прорезите, няма мерене, ролетки
Гледам да са на разстояние, че да не си кръстосват шпагите като израснат.
съб юли 06, 2024 10:26 pmТрифон П.Трифонов написа: Яж си ръгбито!Като няма риба и рака е риба.
съб юли 06, 2024 10:31 pmvlax написа: Като няма риба и рака е риба.Да, така е.
Гледам и други се оплакват.Ти си щастливец.![]()
съб юли 06, 2024 2:10 pmvlax написа:Естествено, че са по-на гъсто от моите. Писах, че изглеждат на гъсто, за това те питах.съб юли 06, 2024 12:11 pmmiroki написа: Да, малко по-гъсто са. Моите са на 70 в реда. Междуредието съм свил, да са на 50 см едно от друго. Както са шахматно. Понеже нямам ширина.
Как ще са нагъсто.От 10 години садя на 40 см.И никакъв проблем.Принуден съм от капковия маркуч,дупки през 20 см.
нед юли 07, 2024 5:49 pmmiroki написа:съб юли 06, 2024 2:10 pmvlax написа:Естествено, че са по-на гъсто от моите.Писах, че изглеждат на гъсто, за това те питах.съб юли 06, 2024 12:11 pmmiroki написа: Да, малко по-гъсто са. Моите са на 70 в реда. Междуредието съм свил, да са на 50 см едно от друго. Както са шахматно. Понеже нямам ширина.
Как ще са нагъсто.От 10 години садя на 40 см.И никакъв проблем.Принуден съм от капковия маркуч,дупки през 20 см.
Баш мен не си ме питал.
Пита Djack
За доматите има изписани много неща. Класиката е 70 между редовете 50 между доматите в ред. Като може и по-широко. Някъде 80 ги дават.
За това писах, че ми изглеждат гъстичко. Аз също намалих малко да събера повече в оранжерията, но не чак колкото теб.
А на Andri01 са на 30 см.
Само споделих как е при мен,без да ме питаш,40 см.
Пия си редовно гинкобилобата.
..
Относно поливането, водата, която трябва да се полее е една и съща. През 10 или през 20 или 50. Бях си купил маркучи през 50 отначало. Да, ама домата иска повече и почва, корена отива и настрани.
За това и аз минах на през 10.
Естествено, като поливах с маркуча доматите бяха най-хубави. С капковото е компромис да не ме хапят комарите. И мързел. От честото поливане само болести завъждаме.
пет юли 05, 2024 10:00 ammiroki написа:чет юли 04, 2024 10:30 pmDjack написа: Да дам отчета с клипче от днес!На какво разстояние си ги сял, че ми изглеждат гъсто. А моите ги сгъстих уж и ми изглеждат по-рядко. Виждам че са шахматно, като моите но разстоянието?
https://youtu.be/JoSOBUisrX0?si=xRS2uo6dHSPK0lzg
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: