Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
preslav - майстор
съб мар 14, 2020 9:11 pmkr1100 написа:
[quote=preslav
Сега вали - от поливането ще да е.
Едва ръми.
[/quote]
Как е дъще - попитал свекъра.
Серъм ти по малко тате - отговорила снахата.
съб мар 14, 2020 9:11 pmkr1100 написа:
Я кажи- от къде купуваш торфа, та варненци да знаеме!
Натроших си в омлета от мексиканската чушка.
Обиец е! За почитателите на лютото, разпращам сякак.
kr1100 - майстор
съб мар 14, 2020 9:31 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб мар 14, 2020 9:11 pmkr1100 написа:
Я кажи- от къде купуваш торфа, та варненци да знаеме!
Писал съм преди. А ти - чукча писател , а не читател :mrgreen:
https://www.sema.bg/bg/contacts/
preslav - майстор
съб мар 14, 2020 9:31 pmТрифон П.Трифонов написа:
Натроших си в омлета от мексиканската чушка.
Миналата есен за сефте си направихме лют червен пипер (чили) - за почитателите на лютото върви на всяка манджа.
Тази година, живот и здраве, пак ще се прави, може и на сушилня да се пробвам да суша чушките.
Абе почна се пак въртележката, арпаджикът е избил, метнахме салатките и зеления лук - киселото зеле може и да артиса.
Успех на всички в начинанията!
нед мар 15, 2020 12:59 pmkr1100 написа:
... А ти - чукча ... :mrgreen:
https://www.sema.bg/bg/contacts/
Благодаря за повишението! Служа на Градината!

От дръвника наскачаха сушени черничеви цепеници.
Чувам, че са ползват за оцветяване на домашен дезинфектант.
Че няма да ги горя, ясно е, а ако на някой му са прище, подарявам и разпращам.
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
От дръвника наскачаха сушени черничеви цепеници.
Чувам, че са ползват за оцветяване на домашен дезинфектант.
Че няма да ги горя, ясно е, а ако на някой му са прище, подарявам и разпращам.
[/quote]
:prayer: браво. Само , който ги използва да не просрочи 1 месец/ даже 20 дни/. Преди години използвах такива с обелена кора , но ги държах над 2 мес. В резултат дървен привкус / дъска/.
нед мар 15, 2020 5:01 pmkr1100 написа:
[quote="Трифон П.Трифонов"
В резултат дървен привкус / дъска/.
Eeee, ма бива ли такъв виден градинар, да не отбира от бурета?!!
Хората държат с години в черничеви и дъбови бурета, па никой сомелиер, или дегустатор ли там,не са оплаква от вкус на налъми.
Питайте ги тея работи бе?
kr1100 - майстор
[quote="Трифон П.Трифонов"
..Eeee, ма бива ли такъв виден градинар, да не отбира от бурета?!!
Хората държат с години в черничеви и дъбови бурета, па никой сомелиер, или дегустатор ли там,не са оплаква от вкус на налъми. [/quote]
Писах не за буре , а за трески от черница. Иначе си имам буре от акация за ракията.
Djack - специалист
нед мар 15, 2020 1:55 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед мар 15, 2020 12:59 pmkr1100 написа:
... А ти - чукча ... :mrgreen:
https://www.sema.bg/bg/contacts/
Благодаря за повишението! Служа на Градината!

От дръвника наскачаха сушени черничеви цепеници.
Чувам, че са ползват за оцветяване на домашен дезинфектант.
Че няма да ги горя, ясно е, а ако на някой му са прище, подарявам и разпращам.
Аз имам голям зор за черница! Ако има още, се кандидатирам! :partyman:
vlax - майстор
нед мар 15, 2020 9:31 pmkr1100 написа:
Иначе си имам буре от акация за ракията.
Акацията е за плодови ракии,дъба за гроздова.
:partyman:

Тема "Привет начинаещи градинари" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: