• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
profesionalist_wood написа:
Някой от четящите тук в форума може ли да ми даде смислен отговор как Израел (с размерите на 3 български областа и 8 милиона население) за 70 години стана развита държава равна с европейските и се справя със 300 милиона арабели, докато ние не станахме развите държава а имахме бая време още от 1878г да го направим? Какво се случи? Има някакъв проблем с нас.... :?
Ти ако този въпрос го задаваш сериозно, значи си изтървал не само един влак в информираността ...
А затова, че Ленин е бил хомо и сифилистик - се знае. Но ако беше в някоя напредничава западна култура, щеше да е национален герой точно защото е сифилистичен гей, приел 2 поправки в някой закон :wink:
Какво съм изтървал бе. Прочети пак какво съм написал. Защо се докарахме до там да пропадне държавата ни и народа да се яде!? Къде бяхме а? Дремхме си вкъщи. Всички сме виновни. Ти хвъряш ли боклука в кофата ? Крез сигурно не хвърля в кофата а я пуска на земята докато си върви на разходка с умрелия пес.... :lol:
Chefo77 - майстор
"Бе" - на тези, които не са те възпитали. Към мен - както аз към теб - по-културно.
Израел е държава на евреите - а както знаем, всички се кланят на евреите. При нас от 1878 досега са се изредили и се изредиха една камара лизачи и интересчии - както такива като видните комунисти и подкрепящите ги - към руските гъзове, така и мекерета на западните такива. В това число И такива, които правеха простотии само за да направят някакво впечатление - без никой да им го е искал. Какво значение има дали лижеш към Москва, или към Лондон, или (както в твоя случай) - към Обезямата? Какво очакваш, че ще се случи - някой ще се трогне че лижеш нататък и ще те извикат в Белия дом да ти дадат медал ли? Тцъ - ще си поредния, който са изгонили или който никога повече няма да пуснат там.
А боклуците си ги хвърлят по земята точно най-големите "демократи" (квот' си искам, т'ва ше прая) и децата им, които не са успели - а и не искат да научат. Възрастните имат поне капка възпитание в общия случай.
Chefo77 написа:
"Бе" - на тези, които не са те възпитали. Към мен - както аз към теб - по-културно.
Израел е държава на евреите - а както знаем, всички се кланят на евреите. При нас от 1878 досега са се изредили и се изредиха една камара лизачи и интересчии - както такива като видните комунисти и подкрепящите ги - към руските гъзове, така и мекерета на западните такива. В това число И такива, които правеха простотии само за да направят някакво впечатление - без никой да им го е искал. Какво значение има дали лижеш към Москва, или към Лондон, или (както в твоя случай) - към Обезямата? Какво очакваш, че ще се случи - някой ще се трогне че лижеш нататък и ще те извикат в Белия дом да ти дадат медал ли? Тцъ - ще си поредния, който са изгонили или който никога повече няма да пуснат там.
А боклуците си ги хвърлят по земята точно най-големите "демократи" (квот' си искам, т'ва ше прая) и децата им, които не са успели - а и не искат да научат. Възрастните имат поне капка възпитание в общия случай.
Именно-ЛИЗАЧИ(или гъзопутинолизачи). Тези субекти трябва да се отстраняват ВЕДНАГА и на момента щото така или иначе отиваме към дъното. Просто нямаме значим политик обединител на народа. Но знам едно нещо за човек ще дойде и да посрами всички.Скоро ще го видите и чуете. Ама скоро!Дори действа!
А за боклуците-ми хвърлят щото нямат страх от закона. Никой не иска да спазва закона. Нямат и желание да го направят,трябва да се пресече това още от зародиш. Сгафиш ли някъде-в кауша иначе няма оправия. От горните етажи на властта нямат интерес това да стане факт.
За ,,Бе,, просто си е наш диалект и не съм искал да те обиждам но както и да е...приеми извиненията ми
Последна промяна от profesionalist_wood на ср юни 29, 2016 5:34 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Къде е разликата между гъзопутинолизачи и гъзообамолизачи???
Chefo77 написа:
Къде е разликата между гъзопутинолизачи и гъзообамолизачи???
Никаква и тази черта трябва да се изкорени :evil: Ама как да стане при тези твърдоглавци? Трябва повечко бой или заключване в мрачна тъмница докато им уврат главите?
Chefo77 - майстор
Ами значи започвай със себе си - защото ти си най-изявеният путиномраз и гъзообамализач в този форум. Многократно си го показал и доказал, в не една тема.
Като обвиняваш някого, че е сляп привърженик, добре е да погледнеш и в огледалото - дали ти не си му контра случайно. :wink:
Chefo77 написа:
Ами значи започвай със себе си - защото ти си най-изявеният путиномраз и гъзообамализач в този форум. Многократно си го показал и доказал, в не една тема.
Като обвиняваш някого, че е сляп привърженик, добре е да погледнеш и в огледалото - дали ти не си му контра случайно. :wink:
Въпреки всичко предпочитам САЩ колкото и да не ти се иска...защото съм бил там и съм видял положителните и отрицателните страни....Мога да ти разказвам с часове за Америка...
Каквото и да си говорим Америката си е Америка. Но мога да ти обещая да те взема там по-нататък.Мога да изненадам човек. :)
p.v.x - майстор
Каквото и да си говорим Америката си е Америка. :)
Казал Бай Ганьо , и си избърсал самодоволна бузата с ръкав. :-D :lol: :lol:
inspo - майстор
...
profesionalist_wood
Ако обичаш престани да цитираш предхождащите твоето мнения.
Предполагам дразни повечето от четящите форума, включително и мен.
Стоянски - напреднал
Профи, питаш защо Израел така, а ние онака...?
Ако едно време рашъните или сега америкосите бяха наляли у нас тия милиарди,
дето пое Израел, вервай ми, нещата при нас щяха да са мно-о-о-го различни.
А и една нация, която е в постоянна война с комшиите си е много по мобилизирана,
отколкото нашата, бистреща световната политика в кафенето или по форумите.
Между другото - темата се плъзна доста встрани от заглавието...
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: