Chefo77 написа:Какво съм изтървал бе. Прочети пак какво съм написал. Защо се докарахме до там да пропадне държавата ни и народа да се яде!? Къде бяхме а? Дремхме си вкъщи. Всички сме виновни. Ти хвъряш ли боклука в кофата ? Крез сигурно не хвърля в кофата а я пуска на земята докато си върви на разходка с умрелия пес....profesionalist_wood написа: Някой от четящите тук в форума може ли да ми даде смислен отговор как Израел (с размерите на 3 български областа и 8 милиона население) за 70 години стана развита държава равна с европейските и се справя със 300 милиона арабели, докато ние не станахме развите държава а имахме бая време още от 1878г да го направим? Какво се случи? Има някакъв проблем с нас....Ти ако този въпрос го задаваш сериозно, значи си изтървал не само един влак в информираността ...
А затова, че Ленин е бил хомо и сифилистик - се знае. Но ако беше в някоя напредничава западна култура, щеше да е национален герой точно защото е сифилистичен гей, приел 2 поправки в някой закон
"Бе" - на тези, които не са те възпитали. Към мен - както аз към теб - по-културно.
Израел е държава на евреите - а както знаем, всички се кланят на евреите. При нас от 1878 досега са се изредили и се изредиха една камара лизачи и интересчии - както такива като видните комунисти и подкрепящите ги - към руските гъзове, така и мекерета на западните такива. В това число И такива, които правеха простотии само за да направят някакво впечатление - без никой да им го е искал. Какво значение има дали лижеш към Москва, или към Лондон, или (както в твоя случай) - към Обезямата? Какво очакваш, че ще се случи - някой ще се трогне че лижеш нататък и ще те извикат в Белия дом да ти дадат медал ли? Тцъ - ще си поредния, който са изгонили или който никога повече няма да пуснат там.
А боклуците си ги хвърлят по земята точно най-големите "демократи" (квот' си искам, т'ва ше прая) и децата им, които не са успели - а и не искат да научат. Възрастните имат поне капка възпитание в общия случай.