• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
velsi - Почетен майстор
Според мене е усвояване на терасата със запазване на съществуващото положение. Вата, картон, шпакловка, боя и готово. Много по-лесно отколкото рязане на железа, събаряне, зидане и после пак гореизброеното. Аз не бих го направил така, но явно върши работа щом не е изолиран случай. Естетиката няма да коментираме... :-D
VLADO66 - майстор
Ако човек не знае какво има отзад това е страшна реклама на лепило за топлоизолации :-D
smlxl - специалист
Пичове, скоро се е нанесла съседката но предстои да се запознаем и лично :yawinkle: . Ако ме викне да пием по една Нова Бразилия ще гледам да ви разкрия и отвътре как изглеждат нещата, че мога само да гадая :rolleyes:

И оставете тия неща за колко е евтино. Помислете за два варианта - силна градушка е първото, което ми хрумва. Какво ще правим тогава ако някоя от ''стените'' не устои на стихията. Вариант Б е малко по-рядко срещан но не и невероятен. Същия вход, даже същия етаж беше обект на бомбена атака срещу един от обитателите преди 8 години. Нали се сещате къде им бяха половината прозорци на комшиите след като гръмна бомбата. Панелите даже още си стоят разместени... Та ей такива неща се чудя не се ли е замисляла госпожата като са се разбирали с майсторите какви ще ги вършат.
fox_vt - майстор
Има и положителна страна в тая къща никога по никакъв повод няма да се карат камо ли да се разделят-при едно силно затръшване на вратата освен напускане на половинката ще напусне и кухнята #-o Интересно обаче щом скоро се е нанесла съседката виж имай отговорноста да я уведомиш да не кове гвоздеи или дюбели по стената в кухнята да не стане сакактлък :-D
angel_ov - специалист
Една боя на джамовете да бяха изпраскали за фейс поне.
Тани - модератор
Лепилото нямаше да хване така здраво, ако стъклото е боядисано от вътре :wink:
Теди - специалист
Сифон в кухнята, мечта на всяка домакиня. След готвене направо лисва една кофа вода и воалла. :-D

Изображение
stiv1961 - майстор
Теди написа:
Сифон в кухнята, мечта на всяка домакиня. След готвене направо лисва една кофа вода и воалла. :-D
На село едната ни стая е всекидневна с обособен бокс- мивка, печка, микровълнова и т.н. Та на времето пода на бокса беше с мозайка и по средата сифон а всекидневната с дюшеме. Преди 3-4 години сменихме дюшемето с ламинат а в бокса гранитогрес. Лепейки гранитогреса направо елиминирахме сифона и като дойде майка ми- :datz: голямо реване беше :-D
fox_vt - майстор
Нз какво лошо има на баща ми кухнята като я прави сложи сифон и тръба която влиза в тръбата на улука отвън която е точно до терасата.Ако случайно стане наводнение с пералня или мивка нищо нямаи да усетиш.Но ако нямаш целия блок ще разбере :-D
lov - майстор
И аз съм със сифон в кухнята. Какви мъки бяха докато успях да го вържа към канализацията. А причини няколко. както писа колегата съдомиална и пералня, Знаеш ли колко пъти са ми се праскали маркучите и тем подобни аварии преди. То нали знаеш кога го имаш може и да не ти дотрябва но си имах едно на ум от преди да си сложа регулатор на налягането.
А и кога се наложи наистина можеш много добре да си измиеш кухнята. Все пак е помещение в което чистотата е от значение.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: