• 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
nikolovvd - майстор
То един доктор разправяше, че е от екипа на Гайдарски. Само дето Професор Гайдарски не знаеше. :-D
jekasus - майстор
Пак някой общак са го изгонили от Европа :-D, а и за майстори от Норвегия добра дума не съм чул, голями писюри са там :-D
Малко снимки от два различни региона на БГ, морския спец не го знам. От Софето много добре работи момчето(със северозападнал произход), но с тия ъгли се изсра -
Каварна tile style -
Прикачен файл:
DSC_0790.jpg
DSC_0790.jpg (42.82 KиБ) Видяна 3537 пъти
Прикачен файл:
DSC_0795.jpg
DSC_0795.jpg (33.93 KиБ) Видяна 3537 пъти
Прикачен файл:
DSC_0792.jpg
DSC_0792.jpg (38.95 KиБ) Видяна 3537 пъти
София tile style -
Прикачен файл:
DSC_0801.jpg
DSC_0801.jpg (24.59 KиБ) Видяна 3537 пъти
Прикачен файл:
DSC_0803.jpg
DSC_0803.jpg (24.57 KиБ) Видяна 3537 пъти
klintan - специалист
Днес ходих да проверя контактите на една позната - биел я ток от печката. Правя проверка той контакта офазен -ужас викам големи майстори чакай да проверя другите контакти и вижте на какъв нов модел защитно зануляване се натъкнах. :axe: Кабела е свързан към болтчето дето закрепва капачката на контакта.

Прикачен файл

IMGP4287.JPG
dobcho_vn - специалист
Гледайки си мисля, че всички контакти подлежат на смяна с нови.
klintan - специалист
ами което се ползва е сменено другите тотално ги откачих че е една влага в маза.
Chefo77 - майстор
Мебелистът отива на обекта, сваля размери за поръчкови первази, мери минималното отстояние, за да определи дебелината им (колко трябва да покрият) ... След което ги прави 10 мм, без значение че на места има отстояния по 13-16 мм, оразмерява ги по стените (всички ъгли се правят на 45 градуса, без значение колко е този на стената), надписва всяко парче, боядисва ги, монтира ги (без значение, че на места перваза пропада в отстоянието) и накрая заключава на дизайнера: "Паркетчията да си ги оправя". Да кажем, че непокритата от тези 10 мм част е 1/3 от цялата дължина на первазите. Според него, первазите не могат да се режат във втора равнина. Много се извинявам, той не е менте, той е малоумник, работещ без да вложи грам мисъл, без да му пука за нищо по обекта, и такива като него серат по професията на много хора ... Иначе всичко е изработено страхотно, но за тази цена май май не се очакват такива неща:
Прикачен файл:
IMAG0222.jpg Бялото е акрилен силикон, пуснат за база, върху която да се дофугира с цвета
Прикачен файл:
IMAG0224.jpg Паркетчията да си ги оправя
И за не си помисли някой, че злословя, някои други ... в коментара - оправданието на мебелиста.
Прикачен файл:
IMAG0226.jpg "Тази каса защо е толкова тясна?" "Ами така съм я измерил, к'во да направя"
Прикачен файл:
IMAG0228.jpg Точно до лакътя ми се вижда вертикална черта, отгоре до долу е - явно от слепването на плоскостите ... "Абе как ще я махам, аз едва я вкарах" ...
Прикачен файл:
IMAG0230.jpg Ламперия се монтира върху предпазния найлон... или върху хартиеното тиксо, все тая (имам и такава снимка)
Колеги колегиии. Подкрепям това, че за 5 пари петел най-често за 5 пари пее. В случая обаче парите не са 5, а 500. И да си перде и да не усещаш, че с действията си сереш на целия обект и на фирмата, която те праща ... А колко малко трябва, за да се получи всичко както трябва...
Теди - специалист
Радост за окото ...

Изображение
Изображение
Изображение
sasooooooooo - "специалист"
^^^ Toва е Фотошоп, нали?! :shock: :shock: :shock:
al4o - специалист
Това последното,като за градски кенеф става :-D
Теди - специалист
Утре ако не забравя ще ви снимам ламината с 1см фуга :lol:
  • 1