• 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Andri01 - майстор
Е това е -човек с пари и връзки ! :prayer: А моя ,горкия Цист българин :( .
Chefo77 - майстор
Вие луди ли сте, аз два дни не мога да схвана кое му е бисерното на това със синия китаец ... :lol: :lol: :lol:
А то ставало дума за лични взаимоотношения :)
VLADO66 - майстор
Chefo77 написа:
Вие луди ли сте, аз два дни не мога да схвана кое му е бисерното на това със синия китаец ... :lol: :lol: :lol:
А то ставало дума за лични взаимоотношения :)
Те може да не са личини, а случайно да е станало :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
Chefo77 написа:
Ами така става като не четете дребния шрифт :-D
nikolson - майстор
Аз пък се пуля на "дребния шрифт". :lol: Но понеже знаех точно коментара и бях си помислил същото, бисерът ми беше ясен. Даже мислех да напиша по-пиперлив коментар, ама се сдържах.
Andri01 - майстор
Абе ,вие всичките да нямате само дъщери? Какво го заядохте човека,че имал "син" от Драгозов!? Е,бил китаец е,голяма работа,подробности!!
nv952 - майстор
Chefo77 написа:
Вие луди ли сте, аз два дни не мога да схвана кое му е бисерното на това със синия китаец ... :
Я,не съм бил само аз. :finga:

Ми тъй като гледам...до живот явно няма да го схванем. :cool:
iivanov - майстор
Алоуу ,балоните.... Чефо го схвана , ти остана само. :-D
dadko - майстор
Andri01 написа:
Абе ,вие всичките да нямате само дъщери? Какво го заядохте човека,че имал "син" от Драгозов!? Е,бил китаец е,голяма работа,подробности!!

Абе, няма значение- китаец, сърбин... Щом се обичат младите. (млади, млади- колко да са млади?)
nikolson - майстор
Айде за неразбралите.
Avas_co написа:
Ха, Форката пак се е развихрил яко.
Пич, така ли не разбра,че имаш някакви проблеми с общуването и изказа и няма как да не ти се смеят хората и да не ти се дразнят, че високопарно се пъчиш и се периш, че имаш някакво инженерно образование.
Ето, днес бях в МЕИ(за кратко, че си имам не малко работа), в катедрата по еди кво си, за един квалификационен курс по еди кво си, и там хората са си теоретици, но освен всичко останало имат и не малък допир с практиката, правят изпитания и издават сертификати за еди кви си устройства.
На лекцията се говориха неща, които са ми до болка познати, но там имаше и хора, които гледаха с ей такива очи.
От тук нататък сещаш ли се сам, аз се познавам с тия хора от десетина години(бегло действителност) и си казахме само неща свързани с тоя курс и някой работи свързани с обща ни работа, но...
Като цяло на мен заварянето ми е силно спомагателна дейност, но аз се опитвам да правя и това добре, мисля веднъж съм споменавал тук, че имам син китаец от Драгозов и съм доста доволен от него.
Сега мисля ще ми е нужен още един апарат и мисля да си го купя от аигуелдинг.
Не зная ти по каква причина си решил, че трябва да си в конфликт с всички(потребители и явни търговци) и да се слагаш на не толкова добре прикритото рекламно лице на хасковлии.
П.С.
Можеш спокойно да ми пишеш тук, а не на лични.
И един най-искрен съвет- я вземи си намери една добра работа и една свястна жена
viewtopic.php?f=56&t=23365&p=703029&hilit=%D1%81%D0%B8%D0%BD+%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B5%D1%86+%D0%BE%D1%82+%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2#p703029
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: