А то ставало дума за лични взаимоотношения

Chefo77 написа:Вие луди ли сте, аз два дни не мога да схвана кое му е бисерното на това със синия китаец ...Ами така става като не четете дребния шрифт![]()
![]()
![]()
Avas_co написа:Ха, Форката пак се е развихрил яко.viewtopic.php?f=56&t=23365&p=703029&hilit=%D1%81%D0%B8%D0%BD+%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%B5%D1%86+%D0%BE%D1%82+%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2#p703029
Пич, така ли не разбра,че имаш някакви проблеми с общуването и изказа и няма как да не ти се смеят хората и да не ти се дразнят, че високопарно се пъчиш и се периш, че имаш някакво инженерно образование.
Ето, днес бях в МЕИ(за кратко, че си имам не малко работа), в катедрата по еди кво си, за един квалификационен курс по еди кво си, и там хората са си теоретици, но освен всичко останало имат и не малък допир с практиката, правят изпитания и издават сертификати за еди кви си устройства.
На лекцията се говориха неща, които са ми до болка познати, но там имаше и хора, които гледаха с ей такива очи.
От тук нататък сещаш ли се сам, аз се познавам с тия хора от десетина години(бегло действителност) и си казахме само неща свързани с тоя курс и някой работи свързани с обща ни работа, но...
Като цяло на мен заварянето ми е силно спомагателна дейност, но аз се опитвам да правя и това добре, мисля веднъж съм споменавал тук, че имам син китаец от Драгозов и съм доста доволен от него.
Сега мисля ще ми е нужен още един апарат и мисля да си го купя от аигуелдинг.
Не зная ти по каква причина си решил, че трябва да си в конфликт с всички(потребители и явни търговци) и да се слагаш на не толкова добре прикритото рекламно лице на хасковлии.
П.С.
Можеш спокойно да ми пишеш тук, а не на лични.
И един най-искрен съвет- я вземи си намери една добра работа и една свястна жена
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: