Абе тези 2-3% наистина не биха се усетили от хората, но я кажете аз как бих могъл да докопам 0,02? 
По интерпретацията на фактите на автора на статията , следва да взема точно 50 000 лв за шпакловка на апартамента ти! Това разумно ли ти звучи? Реално наистина се получава, че ще ти взема 166,66 лв за квадратен метър шпакловка, ако сметнеш площта на фигурата, но при положение че цената е 4лв за останалата част, то общата сума ще се повиши от 1200 на 1220 лв, или иначе казано с 1,6% покачване на цената или на квадрат жената е поскъпнала от 4 на 4,06лв. Това с мегаватите и милионите е ...
Сам можеш да провериш колко е била общата инсталирана мощност за цитираните от тебе години и има ли нещо общо със статията! А това, че има измами, не е тайна за никого. Но мащабите не са толкова големи. Пък и измами има навсякъде.
ПП Иванов е писал заедно с мен
ivanovbg написа:Абе тези 2-3% наистина не биха се усетили от хората, но я кажете аз как бих могъл да докопам 0,02?
Докато има хора с ценностната система на Иванов, измамите няма да спрат! А след като възпитава и децата си така, тежко ѝ на България! Когато парите са най-голямата ценност и това се превърне в семейна традиция ...