Всичко за дърводелството
ZEDYCUS - майстор
=D> Щом е правена с мерак, ще я бъде. То така се почва, първо пейка, после шкаф и после не можем те стигна.
Успехи в бъдещите проекти. :partyman:
schuldiner - майстор
Прикачен файл:
rsz_2297d12d7-e154-425c-bb5c-5fb604e4074f.jpg
Нещо такова ми се получи на мен, малко тежка щото е триместна. Лакирани са само краката, понеже са чам - една ръка бохемит и две ръце акрилен водоразтворим.
Lisko - майстор
Момци! Много хубави пейки!
Мойта е от тънки дъски (1х4 чам) и поради това има царги за здравина.
Кара 8-ма година на открито и само на едно място се забелязва промяна
в оцветяването (мухъл). Беше ми в аватара по-рано, сега не я пускам, че
нали темата е за нови неща.
P K
[quote=schuldiner post_id=1021077 time=1586444707 user_id=43758]
rsz_2297d12d7-e154-425c-bb5c-5fb604e4074f.jpgНещо такова ми се получи на мен, малко тежка щото е триместна. Лакирани са само краката, понеже са чам - една ръка бохемит и две ръце акрилен водоразтворим.
[/quote]
Смятай елке, смятай. Гледам тая пейка и се чудя... Хората какви пейки имат, а аз - тая от Кауфланд юбералез...
Не се смейте ей :D .
[attachment=0]IMG_0221.JPG[/attachment]

Имам притеснения за тая още от началото, уж има място за двама, ама нещо тънка и се огъва, ще мисля да добавя тук-таме някой дъска за укрепване превантивно...

Прикачен файл

IMG_0221.JPG
mavryt4o - майстор
И аз полека - лека оборудвам трапезарията отзад напред.

Прикачен файл

IMG_20200406_095228_copy_1600x1200.jpg
Lion15 - специалист
чет апр 09, 2020 5:52 pmZEDYCUS написа:
=D> Щом е правена с мерак, ще я бъде. То така се почва, първо пейка, после шкаф и после не можем те стигна.
Благодаря много за пожеланията.
Събрах вече инструменти,само чакам чакам да ми донесат зегето от Англия и почвам.
На село в работилницата на покойния ми дядо там имам доста техника.
Имам и голям банциг,кой знае може след време да се науча да бича и трупи че готови дъски и талпи са скъпи ...
Да имах и едно помещение-работилница,че работя на двора и комшиите в къщите до мен им е криво.Спазвам си часа но гадното чусто в меб остава.
Но с мерак всичко се постига,и то при условие,че доста неща научих сам от форума и от тубата.
mavryt4o - майстор
чет апр 09, 2020 9:06 pmLion15 написа:
чет апр 09, 2020 5:52 pmZEDYCUS написа:
Благодаря много за пожеланията.
Събрах вече инструменти,само чакам чакам да ми донесат зегето от Англия и почвам.
На село в работилницата на покойния ми дядо там имам доста техника.
Имам и голям банциг,кой знае може след време да се науча да бича и трупи че готови дъски и талпи са скъпи ...
Да имах и едно помещение-работилница,че работя на двора и комшиите в къщите до мен им е криво.Спазвам си часа но гадното чусто в меб остава.
Но с мерак всичко се постига,и то при условие,че доста неща научих сам от форума и от тубата.
И аз така...
Lion15 - специалист
чет апр 09, 2020 9:01 pmmavryt4o написа:
И аз полека - лека оборудвам трапезарията отзад напред.
Еее супер са.
Браво колега.
Вдъхновяваш ме.Трябва в този стил да пробвам да направя столче някой път.
Скоро ще е,с тая скука покрай карантината....
EDI - майстор
Радвам се, че има мераклии да практикуват занаята. :partyman: Тука много новобранци направихме майстори, които ни надминаха :goodman: , творящи с хъс.И Мавруда започна с чук и 5 пирона.И много други колеги творят чудесии, да са здрави и дълголетници.
Lion15 - специалист
чет апр 09, 2020 9:18 pmEDI написа:
Радвам се, че има мераклии да практикуват занаята. :partyman: Тука много новобранци направихме майстори, които ни надминаха :goodman: , творящи с хъс.
От малък съм мераклия и ето събирах парички,купих някои инструменти,повечето непрофесионални.
Реша ли нещо трудно се отказвам искам да се занимавам с това след време като професия,било то след много време,ш но все пак някога.
Регистирах се във форума,да питам за едно флексче ,че имах да режа плочки,ък то се оказа много хубав форум и го посещавам често.
Да те надмина-едва ли ще е скоро, защото ти си голям майстор.
Вие с колегата Маврудчо сте моите идули във форума на тема дърводелсто.
И той беле писал как е започнал от един ръчен циркуляр спарки,монтиран на маса,а сега виж какъв майстор е.
И на двамата много ви се възхищавам много. :partyman:

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: