Успехи в бъдещите проекти.

чет апр 09, 2020 5:52 pmZEDYCUS написа:Благодаря много за пожеланията.Щом е правена с мерак, ще я бъде. То така се почва, първо пейка, после шкаф и после не можем те стигна.
Успехи в бъдещите проекти.![]()
чет апр 09, 2020 9:06 pmLion15 написа:И аз така...чет апр 09, 2020 5:52 pmZEDYCUS написа:Благодаря много за пожеланията.Щом е правена с мерак, ще я бъде. То така се почва, първо пейка, после шкаф и после не можем те стигна.
Успехи в бъдещите проекти.![]()
Събрах вече инструменти,само чакам чакам да ми донесат зегето от Англия и почвам.
На село в работилницата на покойния ми дядо там имам доста техника.
Имам и голям банциг,кой знае може след време да се науча да бича и трупи че готови дъски и талпи са скъпи ...
Да имах и едно помещение-работилница,че работя на двора и комшиите в къщите до мен им е криво.Спазвам си часа но гадното чусто в меб остава.
Но с мерак всичко се постига,и то при условие,че доста неща научих сам от форума и от тубата.
чет апр 09, 2020 9:18 pmEDI написа: Радвам се, че има мераклии да практикуват занаята.От малък съм мераклия и ето събирах парички,купих някои инструменти,повечето непрофесионални.Тука много новобранци направихме майстори, които ни надминаха
, творящи с хъс.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: