• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Всичко за дърводелството
pif4o - специалист
Много скъп идва Чефо, мисля да заложа на BLACK & DECKER BES700 1600 W за 400 кинта го намирам.
Lutchezar - майстор
Лидълския на разпродажбите през ноември беше 145. Следващия път е март месец, но си иска обикаляне. За домашна работа щеше да ти свърши работа.
floydogi - специалист
Той лидълския си е Sheppach.
Chefo77 - майстор
нед дек 19, 2021 10:53 pmpif4o написа:
Много скъп идва Чефо, мисля да заложа на BLACK & DECKER BES700 1600 W за 400 кинта го намирам.
Не споря, просто споделям :)
pif4o - специалист
пон дек 20, 2021 1:49 amLutchezar написа:
Лидълския на разпродажбите през ноември беше 145. Следващия път е март месец, но си иска обикаляне. За домашна работа щеше да ти свърши работа.
145 е без изтеглянето, по спомен с изтеглянето и 210 диск беше около или малко над 200, а другия с 254 диск 300.
pif4o - специалист
пон дек 20, 2021 9:18 amChefo77 написа:
нед дек 19, 2021 10:53 pmpif4o написа:
Не споря, просто споделям :)
Иначе това метабо му бях хвърлил мерника, беше на 475 лева в практикер, ама аз до де се начудя и се изчерпа, щяха да ми се обадят ако имало в друг филиал ама никои не се обади :) После изпадна едно втора ръка за 300лв като ново, видях обявата вечерта викам утре след бач отивам да го взема, обаждам се казвам му пази ми го утре в 19ч съм при тебе, на другия ден преди да тръгна му звъня че тръгвам той вика -късно е взеха го , и така каръка с метабото :) А сега за капак и тоя блек енд декер го няма наличен, хубаво че не ми е зор и мога си чакам колкото си ща, само че няма да доиде за коледа хаха.
pif4o - специалист
Някой знае ли нещо за марката Титан ?
п.п. Зарежи, то и гугъл нищо не знае :)
Chefo77 - майстор
Е значи Метабото не е твоето :)
Виж и това:

https://itt-shop.bg/nastolen-cirkulyar- ... azer-38963

Имах такъв, малко пластмасите са му калпави, ако се счупи няма лепене, отвеждането на прахоляка не е върха, но не е лоша машинка.
MamaMy - майстор
Ако ме питате мен, аз се напатих с уж почти нови машинки втора употреба. Пендула Диалта изрони редуктор след 10 чамови дъски. Сега ми седи за спомен. Три прободни триона и трите работят много хубаво докато на ги натовариш. Единият Енхел си е мой от нов. Купуван е от Метро преди 20 години и е сбъркан от работа. Изглежда почти нов. Като почна да просвирва и да спира, купих един Блекендекер, а той се оказа със същия проблем. Последния е един Спарки който тотално е унищожен. Даже на ротора му е изяден винта иначе можеше поне за части да иде. Като съдя по Енхела си представям колко работа са отхвърлили.
Купувайте си нови и докато са в гаранция яко работа! Като изтече гаранцията следващия и така.
cvetomir_77 - специалист
пон дек 20, 2021 5:40 pmMamaMy написа:
Ако ме питате мен, аз се напатих с уж почти нови машинки втора употреба. Пендула Диалта изрони редуктор след 10 чамови дъски. Сега ми седи за спомен. Три прободни триона и трите работят много хубаво докато на ги натовариш. Единият Енхел си е мой от нов. Купуван е от Метро преди 20 години и е сбъркан от работа. Изглежда почти нов. Като почна да просвирва и да спира, купих един Блекендекер, а той се оказа със същия проблем. Последния е един Спарки който тотално е унищожен. Даже на ротора му е изяден винта иначе можеше поне за части да иде. Като съдя по Енхела си представям колко работа са отхвърлили.
Купувайте си нови и докато са в гаранция яко работа! Като изтече гаранцията следващия и така.

+ 100000
Ама пусти пари нали все не стигат и гледаме да спестим, а накрая ни излиза по-скъпо.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "Избор на циркуляр с изтегляне :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: