• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 180
Всичко за дърводелството
EDI - майстор
:-D То си е тъй, ама да го откажа да дава грешни пари :partyman:
Chefo77 - майстор
Аууу, ш' зема да се обидя ... :lol:
EDI - майстор
Сега видях колко струва.........600 лева :? Б.х таз маса........ http://www.onlinemashini.bg/transportna ... 2-mm-/8068 таз 3 пъти по-евтина и пак БОШ.Или тази - http://www.onlinemashini.bg/transportna ... 2-mm-/8066 има си и колела.И тази става, ако погледнеш от практична гледна точка - http://praktis.bg/en/Rabotna-masa-za-me ... 6/product/ . :?
nikolson - майстор
EDI написа:
Сега видях колко струва.........600 лева :? Б.х таз маса........
Маса? Рибарско столче. :-D Хората за 600 лева машини продават, бош искат за пет кръстосани тенекии толкоз пари. Има ги и за 300, ама и то скъпо, д´ъгеа.
Chefo77 написа:
Аууу, ш' зема да се обидя ... :lol:
:lol: Що бе Чефо. Казах майстор. Човек, като му рекат майстор, друго не му трябва.
ZEDYCUS - майстор
То нали не му знаеш името :cool:
Това последното, което показа Еди тъкмо щях да му го предложа. Аз мъкна само една такава масичка. На нея слагам пендулата със стяги или стойката за пробиване. Има и по ниски. Другия вариянт е от англията една такава rabotna платформа. Тежат по 4 кг-5кг.

Изображение
griffin - майстор
Chefo77 написа:
Пичове - дилема: Дали на новото циркулярче да не му зачисля една масичка Bosch gta 600, или има и по-евтини варианти, и/или пък няма смисъл? И дали изобщо може тази маса да стои стабилно под този циркуляр (масата е от профи серията, циркуляра - от хоби)?
Идеята на масата е да повдигна нивото на плота, не да увелича ширината или нещо друго.
Чефо открадни дизайна на някоя маса и си я направи от дърво, може и да не я ковеш :-D. С спестените пари си заприходи друга машинка :weedman:
Chefo77 - майстор
Еди, какви 600 лева? Масата, за която питам, е няма и 180. Щд се случи, само да видим кога ...
Видях ти предложението - Райдър за под 40 лева, има и на Блек и Декър за по 90 ... дали ще са стабилни :?

Едит: временно решение: :lol:
Прикачен файл:
_20150514_092649.JPG
_20150514_092649.JPG (62.76 KиБ) Видяна 1760 пъти
cvetomir_77 - специалист
Днес се сдобих с тези два инструмента / приспособления:

Изображение
Изображение

А преди няколко дена си купих от Николай ето това:

Изображение

И както винаги покупката от него е добра инвестиция!

Следващото което ми трябва е някаква турбина за аспирация, че вече два стари прахосмукачки се скапаха - на едната лагера на ротора блокира и се оказа, че мотора е капсулован, а на другата направо и изгоря мотора (ама тя 10 години е смукала прах от гипсокартон и шпакловки).
Chefo77 - майстор
cvetomir_77 написа:
Следващото което ми трябва е някаква турбина за аспирация, че вече два стари прахосмукачки се скапаха - на едната лагера на ротора блокира и се оказа, че мотора е капсулован, а на другата направо и изгоря мотора (ама тя 10 години е смукала прах от гипсокартон и шпакловки).

Вчера като бях в Тони за торбички за моята прахосмукачка, пича ми предложи някаква за работилница. Виж им в сайта, предполагам ще я има. Изглежда точно както си трябва - мотора отгоре, отдолу праха във видима торбичка.
cvetomir_77 - специалист
Chefo77 написа:
cvetomir_77 написа:

Вчера като бях в Тони за торбички за моята прахосмукачка, пича ми предложи някаква за работилница. Виж им в сайта, предполагам ще я има. Изглежда точно както си трябва - мотора отгоре, отдолу праха във видима торбичка.
Аз си имам сепаратор. Трябва ми само вакуум машината :)

Изображение

Изображение
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: