Всичко за дърводелството
EDI
- майстор
1793 мнения в "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?"
EDI
- майстор
Сега видях колко струва.........600 лева
Б.х таз маса........ http://www.onlinemashini.bg/transportna ... 2-mm-/8068 таз 3 пъти по-евтина и пак БОШ.Или тази - http://www.onlinemashini.bg/transportna ... 2-mm-/8066 има си и колела.И тази става, ако погледнеш от практична гледна точка - http://praktis.bg/en/Rabotna-masa-za-me ... 6/product/ . 

nikolson
- майстор
EDI написа:Сега видях колко струва.........600 леваМаса? Рибарско столче.Б.х таз маса........

Chefo77 написа:Аууу, ш' зема да се обидя ...

ZEDYCUS
- майстор
То нали не му знаеш името
Това последното, което показа Еди тъкмо щях да му го предложа. Аз мъкна само една такава масичка. На нея слагам пендулата със стяги или стойката за пробиване. Има и по ниски. Другия вариянт е от англията една такава rabotna платформа. Тежат по 4 кг-5кг.

Това последното, което показа Еди тъкмо щях да му го предложа. Аз мъкна само една такава масичка. На нея слагам пендулата със стяги или стойката за пробиване. Има и по ниски. Другия вариянт е от англията една такава rabotna платформа. Тежат по 4 кг-5кг.
griffin
- майстор
Chefo77 написа:Пичове - дилема: Дали на новото циркулярче да не му зачисля една масичка Bosch gta 600, или има и по-евтини варианти, и/или пък няма смисъл? И дали изобщо може тази маса да стои стабилно под този циркуляр (масата е от профи серията, циркуляра - от хоби)?Чефо открадни дизайна на някоя маса и си я направи от дърво, може и да не я ковеш
Идеята на масата е да повдигна нивото на плота, не да увелича ширината или нещо друго.

Chefo77
- майстор
Еди, какви 600 лева? Масата, за която питам, е няма и 180. Щд се случи, само да видим кога ...
Видях ти предложението - Райдър за под 40 лева, има и на Блек и Декър за по 90 ... дали ще са стабилни
Едит: временно решение:

_20150514_092649.JPG (62.76 KиБ) Видяна 1769 пъти
Видях ти предложението - Райдър за под 40 лева, има и на Блек и Декър за по 90 ... дали ще са стабилни

Едит: временно решение:

Прикачен файл:
_20150514_092649.JPG (62.76 KиБ) Видяна 1769 пъти
cvetomir_77
- специалист
Днес се сдобих с тези два инструмента / приспособления:

А преди няколко дена си купих от Николай ето това:

И както винаги покупката от него е добра инвестиция!
Следващото което ми трябва е някаква турбина за аспирация, че вече два стари прахосмукачки се скапаха - на едната лагера на ротора блокира и се оказа, че мотора е капсулован, а на другата направо и изгоря мотора (ама тя 10 години е смукала прах от гипсокартон и шпакловки).

А преди няколко дена си купих от Николай ето това:

И както винаги покупката от него е добра инвестиция!
Следващото което ми трябва е някаква турбина за аспирация, че вече два стари прахосмукачки се скапаха - на едната лагера на ротора блокира и се оказа, че мотора е капсулован, а на другата направо и изгоря мотора (ама тя 10 години е смукала прах от гипсокартон и шпакловки).
Chefo77
- майстор
cvetomir_77 написа: Следващото което ми трябва е някаква турбина за аспирация, че вече два стари прахосмукачки се скапаха - на едната лагера на ротора блокира и се оказа, че мотора е капсулован, а на другата направо и изгоря мотора (ама тя 10 години е смукала прах от гипсокартон и шпакловки).
Вчера като бях в Тони за торбички за моята прахосмукачка, пича ми предложи някаква за работилница. Виж им в сайта, предполагам ще я има. Изглежда точно както си трябва - мотора отгоре, отдолу праха във видима торбичка.
cvetomir_77
- специалист
Chefo77 написа:Аз си имам сепаратор. Трябва ми само вакуум машинатаcvetomir_77 написа: Следващото което ми трябва е някаква турбина за аспирация, че вече два стари прахосмукачки се скапаха - на едната лагера на ротора блокира и се оказа, че мотора е капсулован, а на другата направо и изгоря мотора (ама тя 10 години е смукала прах от гипсокартон и шпакловки).
Вчера като бях в Тони за торбички за моята прахосмукачка, пича ми предложи някаква за работилница. Виж им в сайта, предполагам ще я има. Изглежда точно както си трябва - мотора отгоре, отдолу праха във видима торбичка.

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература