Всичко за дърводелството
kancho - специалист
съб яну 09, 2021 12:15 ambimbaeco написа:
Такава пейка на такава ливада няма в България. Това ме накара да се загледам. После видях и щепсела на фрезата.
Не си давай парите. Има сто варианта да предпазиш пантите. Със синджирче е най-лесно
Благодаря за идеята. Сложих верижка и смених ключалките с месингови и мисля че много добре се получи

Прикачен файл

20210204_125710.jpg

Прикачен файл

20210204_125531.jpg
ZEDYCUS - майстор
Да, красива е. Дървото клен ли е?
kancho - специалист
пет фев 05, 2021 5:51 pmZEDYCUS написа:
Да, красива е. Дървото клен ли е?
Да, направих я от едно фабрично слепено стъпало 25 мм дебелина, парче шперплат 12 мм за дъното и панела за капака който е тигров клен
Lisko - майстор
пон фев 01, 2021 8:08 pmbisermonov написа:
Правена е преди 11г. същите собственици ме потърсиха преди известно време за друга работа, не пропуснах възможноста да попитам за стърбата казаха ми че е в добро състояние още си я ползват 100% Бук.
Евала! На фона на тая изискана стълба, всичко друго в кадъра простее, дори и шестогранният паркет.

Кънчо, кутийката е станала много елегантно. Далееееч по-добре от тоя с пироните от горния клип.
bulhomes2 - майстор
пон фев 01, 2021 8:19 pmbisermonov написа:
Не искам да изпадам в спорове пропарения Бук е много хубава дървесина ползвайте го.
Не ме разбра. Аз ползвам бук постоянно. Но ти спомена нещо от рода на че "не знаете как да извлечете качествата на бука" и затова те карам да ни научиш, че да знаем и ние.
Иначе поздравления и от мен за стълбите!
mavryt4o - майстор
Нещо ново за синчагата първолак 😁 Байцнат орех без никакъв метален крепеж.Скоро с видео-формат в канала.

Прикачен файл

IMG_20210207_212112_copy_1280x960.jpg
themask - специалист
Летящ старт на образованието, браво! Това бюро може да го ползва и като стане директор след някоя година :)
bulhomes2 - майстор
Да ти е жив и здрав!
mastodonta - специалист
Една секция за приятел :)

Прикачен файл

IMG_20210205_101137_1.jpg
ZEDYCUS - майстор
Нещо ново за синчагата първолак 😁 Байцнат орех без никакъв метален крепеж.Скоро с видео-формат в канала.
Да ти е жив и здрав първолакът и много да слуша. А бюрото значи изби рибата, много яко. =D>

Тема "Какво сътворих днес." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: